EL BOSC ENCANTAT DE GURB

Un bosc màgic

Des de Sortir amb nens us proposem una excursió per fer amb nens al Bosc Encantat de Gurb.

Aquesta és una sortida per fer amb nens petits. És un petit recorregut pel bosc que segueix el Torrent del Sitjar. La passejada descobrirà als nens moltes sorpreses.

Al llarg de l’excursió hi ha rètols de fusta que ens indiquen el nom d’algunes plantes i arbres i dels nombrosos animals de fusta que anirem trobant pel camí.

El bosc encantat no té un recorregut circular, per tant, si volem veure tots els animals, quan passem el drac de Komodo haurem d’agafar primer el camí de l’esquerre  primer fins a arribar a una petita zona de pícnic (des d’aquest punt podem arribar fins al castell i la creu de Gurb, però el recorregut no és tan planer), i després recular i agafar el camí de la dreta.

En el camí trobem la font de Sant Roc però l’aigua no és potable i és per això que us recomanem que porteu una cantimplora amb aigua.

La ruta per fer amb nens no és massa llarga però durant l’excursió ens podem entretenir molta estona veient i descobrint els diferents animals i les escultures de fusta.

Algunes de les escultures juguen amb l’aigua.

Recordeu mirar cap amunt, ja que als arbres també s’hi amaguen molts secrets. Els trobareu?

L’excursió per fer amb els nens també amaga passeres, dracs, fades i un forn d’obra…

Per arribar a aquest bosc encantat, hem agafat la C-17, direcció cap a Vic,  i hem sortit a la sortida 62 en direcció a Sant Bartomeu de Grau, per la carretera BV-4601. Passat Gurb, trobarem un desviament a l’esquerre en direcció a la parròquia de Sant Andreu de Gurb. Abans d’arribar-hi hi ha un petit aparcament i l’entrada al bosc i 100 metres més amunt, on hi ha la parròquia hi ha un aparcament més gran.

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

MÉS INFORMACIÓ

Petita excursió per fer amb nens

Ctra. de Gurb a Sant Bartomeu del Grau (Gurb)

Comarca:

Osona
Latitud i Longitud:
41.9563490, 2.2192525

Com Arribar-hi