EL BOSC ENCANTAT DE GURB

Bosque encantado de gurb

Un bosc màgic

Des de Sortir amb nens us proposem una excursió per fer amb nens al Bosc Encantat de Gurb.


PUBLICITATAquesta és una sortida per fer amb nens petits. És un petit recorregut pel bosc que segueix el Torrent del Sitjar. La passejada descobrirà als nens moltes sorpreses.

Al llarg de l’excursió hi ha rètols de fusta que ens indiquen el nom de les plantes, els arbres i dels nombrosos animals de fusta que anirem trobant pel camí.

El bosc encantat no té un recorregut circular. Per tant, si volem veure tots els animals, quan passem el drac de Komodo, haurem d’agafar primer el camí de l’esquerre (Si arribem fins al final  hi ha un camí que porta fins al castell i la creu de Gurb, però el recorregut no és tan planer), i després recular i agafar el camí de la dreta.

Bosc encantat de Gurb

En el camí trobem la font de Sant Roc. L’ aigua no és potable i és per això que us recomanem que porteu una cantimplora amb aigua.

Bosc encantat de Gurb excursions fàcils amb nens

La ruta per fer amb nens no és massa llarga però durant l’excursió ens podem entretenir molta estona veient i descobrint els diferents animals i les escultures de fusta.

Bosc encantat de Gurb

Algunes de les escultures juguen amb l’aigua.

Recordeu mirar cap amunt, ja que als arbres també s’hi amaguen molts secrets. Els trobareu?

Bosc encantat de Gurb excursions amb nens

L’excursió per fer amb els nens també amaga passeres, dracs, fades i un forn d’obra…

Bosc encantat de Gurb amb nens

Per arribar a aquest bosc encantat, hem agafat la C-17, direcció cap a Vic,  i hem sortit a la sortida 62 en direcció a Sant Bartomeu de Grau, per la carretera BV-4601. Passat Gurb, trobarem un desviament a l’esquerre en direcció a la parròquia de Sant Andreu de Gurb. Abans d’arribar-hi hi ha un petit aparcament i l’entrada al bosc i 100 metres més amunt, on hi ha la parròquia hi ha un aparcament més gran.

Guardar

Guardar

Guardar

MÉS INFORMACIÓ

El Bosc de Gurb amb nens

Ctra. de Gurb a Sant Bartomeu del Grau (Gurb)

Comarca:

Osona
Latitud i Longitud:
41.9563490, 2.2192525

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.