TALLERS INFANTILS AL MUSEU EGIPCI DE BARCELONA

Vine a passar una nit al Museu Egipci de Barcelona!

Si teniu petits apassionats per Egipte, apunteu-los als tallers temàtics: Arqueòlegs per un dia, jeroglífics, els tresors de Tutankamon, la vida quotidiana o el món funerari són alguns dels aspectes que es treballen a través de les peces del Museu i als tallers del Campus Arqueològic a Palau-solità i Plegamans.

arqueolegs per un dia

Mòmies, sarcòfags i altres secrets dels antics egipcis

Segon i quart dissabte de cada mes. De 16:30 a 18:30h. Excepte mes d’agost.

El Museu Egipci de Barcelona ofereix, el segon i el quart dissabte de cada mes (exceptuant els festius), diverses activitats adreçades a descobrir alguns dels misteris de l’Egipte dels faraons.

Les mòmies egípcies són molt interessants ja que ens expliquen algunes de les creences més màgiques de l’Egipte dels faraons.


PUBLICITATEn aquesta activitat us proposem conèixer el perquè es momificava, a qui i com. A més de descobrir els diferents tipus de sarcòfags que protegien les mòmies, podrem aprendre com eren les formes d’aquests sarcòfags, així com els seus diferents colors, materials i els missatges que duen a través dels jeroglífics inscrits en els mateixos.

Una ullada per les sales del museu i un taller, ens aproparà a tot aquest imaginari i ens permetrà esbrinar els apassionants secrets del món de les mòmies.

És imprescindible fer reserva prèvia trucant al telèfon 93 488 01 88 o bé mitjançant un e-mail a visites@museuegipci.com Grup mínim per a la realització de l’activitat: 10 nens.

Aquests activitat és exclusivament per als nens, els adults no acompanyen als participants infantils durant el decurs de l’activitat.

Descobreix els tresors de Tutankhamon

Visita guiada i taller infantil per a nens de 6 a 12 anys
Segon i quart diumenge de cada mes. De 10:30 a 12:30h. Excepte mes d’agost.

Qui va descobrir la tomba del faraó Tutankhamon? Què hi havia dins la mateixa? On es trobava la mòmia del jove rei? Es van localitzar grans tresors?

Tots aquest misteris es resolen al llarg de  l’activitat en la qual els participants tenen l’ocasió de realitzar un viatge per la tomba de Tutankhamon i confeccionar un mòbil relacionat amb els objectes descoberts per Howard Carter dins d’aquest espai mortuori.

A continuació es realitza una visita amb explicació d’algunes peces pertanyents a l’exposició temporal que commemora els 90 anys de la descoberta d’aquest singular hipogeu reial.

És imprescindible fer reserva prèvia trucant al telèfon 93 488 01 88 o bé mitjançant un e-mail a visites@museuegipci.com Grup mínim per a la realització de l’activitat: 10 nens.

Aquests activitat és exclusivament per als nens , els adults no acompanyen als participants infantils durant el decurs de l’activitat.

Arqueòlegs per un día

Dates a concretar

Apropa’t a Egipte a través de l’arqueologia i participa de l’excavació d’un jaciment egipci dels orígens de la civilització faraònica o del moment en què Ramsès II governava el país del Nil, recreat exactament igual a l’original, amb sarcòfags, mòmies, textos jeroglífics, aixovar funerari i moltes sorpreses més!

arqueolegs per un diaMÉS INFORMACIÓ

Museu Egipci de Barcelona amb nens

C/ València, 284 (08007 Barcelona)

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.3936308, 2.1646989
Telèfon:
934 880 188
Web:
http://www.museuegipci.com/?#

Més informació

Visita el Museu Egipci. Compra la teva entrada.

Campus Arqueològic
  • Ctra. de Mollet a Moià. C/ Montseny s/n.
  • 08184 Palau-solità i Plegamans.