SETMANA SANTA AL BAIX LLOBREGAT, ESCAPA’T

Més de 50 activitats per fer al baix Llobregat per Setmana Santa

Setmana Santa al Baix Llobregat: Cultura, festes, espectacles, excursions, natura, platja, esport, gastronomia, patrimoni…al Baix Llobregat hi trobaràs una àmplia varietat de propostes per fer en família aquesta Setmana Santa.

SETMANA SANTA AL BAIX LLOBREGAT

Un any més tindran protagonisme dues festes declarades Festa d’Interès Turístic Nacional: la Passió d’Olesa de Montserrat, i la Passió d’Esparreguera.

Al Baix Llobregat podràs  gaudir amb moltes propostes: excursions a la natura,  conèixer l’art a Sant Esteve Sesrovires, visitar la Cripta Gaudí i la Colònia Güell, descobrir els Espais Naturals del Delta del Llobregat, o recórrer l’única Via Ferrada de la Muntanya de Montserrat -només per a valents i valentes ben entrenades-  per la canal de les dames i gaudir d’unes vistes immillorables de la comarca.

SETMANA SANTA AL BAIX LLOBREGAT

Els restaurants i allotjaments del Baix Llobregat ofereixen atractives propostes per tastar la cuina de la comarca i/o descansar. Hi haurà tallers familiars per aprendre a fer figures i ous de Pasqua; fent un brunch, un esmorzar de pagès o un berenar al celler Ca n’Estella; o visitant la fàbrica d’Estrella Damm del Prat de Llobregat, entre altres propostes.

SETMANA SANTA AL BAIX LLOBREGAT

➡️ Vine al Parc de Can Mercader i puja al trenet, passa un dia al Canal Olímpic, visita les coves de montserrat, Catalunya en miniatura, la Cripta Gaudí i la Colònia Güell, descobreix el CRAM…mira totes les propostes AQUÍ

Totes les activitats per aquesta Setmana Santa es poden consultar al web del Consorci de Turisme del Baix Llobregat, des d’on també es poden comprar les entrades de les experiències.
 

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.