PEDRERA ARTLAB, SESSIÓ FAMILIAR

Sessió familiar Pedrera Artlab

Pedrera Artlab, és un programa de la Fundació Catalunya La Pedrera, en què es posen en relació els nous grups musicals de l’escena independent amb joves creadors, instituts i escoles de disciplines artístiques de referència.

L’espectacle “Ja veurem” és la sessió familiar del programa.


PUBLICITATSessió Familiar: Orchestra Fireluches & Morgan Caney

Diumenge 24 de març a les 12 hores
A l’Auditori de La Pedrera
Per a infants a partir de 3 anys

pedrera artlab

L’Orchestra Fireluche i Morgan Caney presenta “Ja veurem”, un espectacle familiar en el qual els instruments de joguina, inversemblants, curiosos, clàssics i propis de cultures d’arreu del món de l’Orchestra Fireluche es veuen embolcallats per les projeccions i les atmosferes del videoartista anglès Morgan Caney, en una proposta estètica i pedagògica en la que el públic es converteix en grumet (o polissó) d’un viatge sorprenent.

pedrera artlab

Música visual? Imatges sonores? Un espectacle que desperta la imaginació, que emociona i  captiva, un recorregut insospitat a través dels sentits.

➡ Compra les entrades: AQUÍ


PUBLICITATMÉS INFORMACIÓ

data inici
24-03-2019

Lloc

Auditori de La Pedrera
Passeig de Gràcia, 92 (08008 Barcelona)

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.3953800, 2.1619610
Telèfon:
93 214 25 76
E-mail:
reserves@lapedrera.com
Web:
http://www.lapedrera.com/ca?#

Més informació

Sorteig de 2 entrades➡  Com participar-HI? Envia'ns un mail a info@sortirambnens.com abans del 21 de març de 2019 a les 12h. Al cos del missatge escriu ARTLAB FAMILIAR. Deixa el teu nom i telèfon i t'avisarem per mail si ets el gunayador. Molta sort!