NOMAD FESTIVAL A SANT FELIU DE GUÍXOLS

Nomad Festival inicia la temporada 2019 amb una col·laboració amb el Mercat del Brunyol a Sant Feliu de Guíxols

Dies 19 i 20 d’abril de 2019 d’11 a 21 hores

  • Nomad Festival torna a Sant Feliu de Guíxols amb la millor música en viu, animació familiar, market de moda i artesania i foodtrucks de primer nivell a la plaça del Monestir
  • Accès gratuït!

NOMAD FESTIVAL A SANT FELIU DE GUÍXOLS

Per a tota la família

La programació a Nomad Festival s’agruparà en quatre àmbits: la música en directe; els foodtrucks amb streetfood d’arreu del món; un market amb una cuidada selecció de marques independents; i el Petit Nomad, el programa d’entreteniment per a tota la família. Al Mercat del Brunyol, els més petits podran gaudir d’un espai infantil d’accés completament gratuït, i que estarà obert els dos dies d’11 a 14 h i de 17 a 20 h.

Els nens i nenes podran participar a un taller per elaborar el seu estel, dissenyar la seva pròpia indumentària de pallasso i divertir-se al pinta-cares. A més, tant el 19 com el 20 d’abril hi haurà dos espectacles d’animació infantil a l’escenari: Cançons de tots colors amb Belén Alonso, i conta contes amb Eudald Casals.


PUBLICITATA la plaça del Monestir de Sant Feliu de Guíxols, durant tot el dia es podran veure demostracions d’oficis, i fins i tot els assistents podran aprofitar per aprendre alguna d’aquestes habilitats que han passat de generació en generació.

En concret, s’oferirà un taller gratuït de figures de pa (d’11 a 13 h i de 17 a 19 h) i un taller de fuster (d’11 a 14 h i de 16 a 19 h, amb un cost de 3€).

NOMAD FESTIVAL A SANT FELIU DE GUÍXOLS

Música en viu i una experiència de Shopping especial

La música torna a formar part del batec del Nomad Festival, i al Mercat del Brunyol ho farà amb un concert diari a l’escenari central. Divendres 19 està prevista l’actuació de Merkado Negro, tot un referent del flamenc – fusió a l’Empordà. Dissabte serà el torn de Buena Onda, que reinterpretarà els clàssics i cançons d’èxit d’actualitat de la mà d’una guitarra, un calaix i dues veus.

Nomad Festival, però, també durà a Sant Feliu de Guíxols una nova forma d’anar de compres, i per això l’equip de Market ha fet una acurada selecció d’una trentena de marques de moda, disseny i artesania, que es podran veure cada dia d’11 h del matí a 21 h de la nit.

El Nomad Market aposta per les marques locals, propostes originals i úniques, i conceptes com l’slowfashion.

NOMAD FESTIVAL A SANT FELIU DE GUÍXOLS

Gastronomia a l’aire lliure

Passar una bona estona a l’aire lliure amb un bon àpat i una copa formen part també de la filosofia de Nomad Festival. Per això, al Mercat del Brunyol s’instal·laran una desena de foodtrucks amb propostes de menjar de qualitat i representatius de diferents gastronomies del món.

NOMAD FESTIVAL A SANT FELIU DE GUÍXOLS

Una temporada plena de novetats

Una de les novetats de la nova temporada, que s’allargarà fins al setembre, serà Nomad Xperience, deu dies de festival a l’Avellana de Mas de Cabré, a Riudecols (Tarragona) del 8 al 17 d’agost. Uns dies molt especials en què el públic tindrà l’oportunitat de viure amb més intensitat que mai la filosofia de Nomad Festival.

El calendari de Nomad Festival continuarà al maig amb el retorn a Tortosa (del 16 al 19 de maig). Altres localitats que visitarà el festival itinerant durant els propers mesos són Sant Feliu de Guíxols, on el festival tornarà de nou del 21 al 24 de juny amb una nova edició als Jardins de Juli Garreta, Miami Platja (21-25 agost), Guissona (6-8 setembre) i Salou (12-15 setembre).


PUBLICITATMÉS INFORMACIÓ

Un esdeveniment familiar i itinerant per tota Catalunya

data inici
19-04-2019
data fi
20-04-2019

Lloc

Plaça del Monestir a Sant Feliu de Guíxols
Comarca del Baix Empordà

Comarca:

Baix Empordà
Latitud i Longitud:
41.781118, 3.032749
Mòbil:
654 140 943
E-mail:
info@nomadfestival.es
Web:
https://www.nomadfestival.es/?#

Més informació

L’experiència itinerant

  • Nomad Festival neix de la voluntat d’unir diferents disciplines culturals i fer-les itinerants per diferents poblacions catalanes per estendre l’experiència Nomad arreu del territori.