HAPPY BOOM, AL VERSUS TEATRE

Dansa imaginària per anar amb nens

Dissabtes a les 17 hores
Diumenges a les 12 hores
Fins al 30 d’abril de 2017

El Lucas i el Robert viuen envoltats de caixes en una fàbrica de joguines, al Lucas li encanta saltar i ballar i al Robert l’apassiona la música. Són molt entremaliats, curiosos i inquiets, i no podran aguantar les ganes de saber quines sorpreses esperen dins de cada caixa, per això, es veuran embolicats en una màgica i inesperada aventura!

Es trobaran amb un piano que pot fer divertits sons i amb el qual el Robert podrà interpretar boniques melodies. Aquest piano els farà molt servei en la seva aventura, ja que apareixerà una bonica i fràgil “Titella” que està trista perquè no pot ballar.

El Lucas amb el seu ball i el Robert amb la seva música provaran una vegada i una altra fins a aconseguir que el “Titella” torni a dansar i somriure, provaran amb tot el que es trobin en el seu camí, però les castanyoles i les sabates seran la clau per aconseguir-ho!

Espectacle en català per sortir amb nens a Barcelona.
Durada: 45 minuts
Preu: 10€.

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

MÉS INFORMACIÓ

Amb nens a Barcelona

Lloc

Versus teatre
Carrer de los Castillejos, 179, 08013 Barcelona

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.4020520, 2.1839517
Telèfon:
932 32 31 84
Web:
http://versusteatre.com/?#

Com Arribar-hi