ESPECTACLES FAMILIARS, AL PALAU DE LA MÚSICA CATALANA

Espectacles infantils i familiars

El Palau de la Música Catalana ofereix un espai on pares i fills poden compartir la música. Els espectacles infatils musicals que s’ofereixen estàn envoltats d’altres formes d’expressió com la dansa, el teatre, la poesia, les arts plàstiques etc… per tal de desenvolupar la creativitat i la imaginació dels més petits.

Flamenkat

Sonoritats d’aquí, d’allí i d’ara

Diumenge 28 de maig de 2017 a les 12 hores a la Sala de Concerts
Per a infants a partir de 6 anys

Un concert-espectacle de gran contrast visual i sonor que pretén trencar estereotips i traspassar fronteres racionals, sentimentals, culturals o històriques.

Un homenatge a la pluralitat de sonoritats que caracteritza el flamenc amb palos tradicionals: soleà, martinete, alegrías, guajiras, tangos, bulerías; temes emblemàtics de la història d’aquest gènere: La leyenda del tiempo, Entre dos aguas; grans compositors de músics clàssica que van inspirar-se en aquestes sonoritats, com Manuel de Falla, Mateo Albéniz, Francesc Tàrrega i fins i tot noves versions de repertori musical i literari d’origen català.

Una proposta d’extrema intimitat, delicadesa i passió a partir de la qual descobrirem que la música és un art que no deixarà mai de sorprendre’ns.

Durada: 1 hora

Preu: 11 euros

 

 

 

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

MÉS INFORMACIÓ

Amb nens al Palau de la Música Catalana

Palau de la Música Catalana C/ Palau de la Música, 4-6 08003 Barcelona

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.3875792, 2.1731241
Telèfon:
932 95 72 00
E-mail:
taquilles@palaumusica.cat
Web:
http://www.palaumusica.cat/ca?#

Com Arribar-hi

Més informació

Compra d'entrades
Telèfon: 902 442 882 Taquilles taquilles@palaumusica.cat c/ Palau de la Música, 4-6 08003 Barcelona
Horari
De dilluns a dissabte, de 9.30 a 21 h. Diumenges i festius, de 10 a 15 hores i dues hores abans del concert (en cas que n'hi hagi).