CALAFELL FAMILY WEEKEND

Activitats i espectacles gratuïts per a tota la família

Del 5 al 7 de maig de 2017

Durant 3 dies Calafell acollirà activitats familiars i espectacles infantils gratuïts en un festival adreçat especialment a les famílies.

Gaudeix d’una sortida familiar de 3 dies a Calafell on hi trobareu concerts, música, tallers, espectacles, jocs, conferències i molta diversió!

La majoria d’activitats familiars són gratuïtes.

Gaudeix d’un concert familiar ple de ritme amb Dàmaris Gelabert. Us proposa un assortit de cançons divertides amb les quals tota la família podreu cantar, ballar i passar-ho d’allò més bé. Les seves cançons, a banda de fer-nos feliços i divertir als infants tenen un alt contingut pedagògic.

El espectacles d’animació

Pop per Xics

Pop Per Xics és un grup d’animació musical per a tota la família, modern i actual. Cinc músics d’alt nivell, caracteritzats dels líders de les millors bandes de pop, són els encarregats de transformar i interpretar, de forma divertida i pedagògica, les cançons més emblemàtiques de la música Pop. Un espectacle que fa vibrar a la canalla.

Xiula

Xiula és una experiència d’animació musical formada per 4 músics i animadors que creen cançons i espectacles alegres i d’esperit crític.

Ambaukatunàbia

Grup d’Animació. Música 100% en directe, animació enèrgica i participativa per a tota la família.

Espectacles itinerants

El Petit Circ

Bicicadabra

Espectacles d’escenari

El Mêtre

La companyia Jam convida a deixar-se captivar per un personatge peculiar i divertit que té la insistència de mesurar-ho tot amb un metre.

Acompanyat de la seva escenografia i gran imaginació es guanyarà la nostra complicitat i nosaltres gaudirem de situacions còmiques, divertides i tendres i amb ganes de tenir el nostre propi metre!

El Mago Jota i el El Mag Fèlix

A la festa familiar de Calafell també hi participaran els Gegants de Calafell

Hi haurà la Festa Holi, la festa dels colors, la primavera i la felicitat! I una Gimcana familiar a la Ciutadella Ibèrica per a infants a partir de 5 anys i pares (Places limitades. Reserves al telèfon 977 69 46 83 per a les  per les activitats a la Ciutadella Ibèrica), i es faran activitats nàutiques a l’Escola de Vela de Calafell. Així com també  una conferència d’Alba Castellvi, mare, sociòloga i educadora.

L’unic espectacle de pagament

El musical Gisela y el Libro Mágico, un musical per a tota la família que ens transportarà a un món de fantasia amb cançons de les pel·lícules Disney.

Una fada, Gisel, haurà de superar mil aventures i proves per poder aconseguir els seus somnis.

Podreu escoltar en directe a Gisela, la veu Disney a Espanya, i viure les aventures de la fada Gisel, a través de les cançons més famoses de les pel·lícules : La Bella y la bestia, Aladín, El rey León, Peter Pan, El Jororbado de Notre Dame … Mary Poppins, La sirenita, Hércules

Gisela y el Libro Mágico és un musical, ambientat a un món de fantasia, a on es mescla la música en directe amb la màgia i l’ il·lusionisme, per captivar al públic infantil i a l’adult. Un musical ideal per a tota la família que desperterà tots els sentiments.

Aquest musical està protagonitzat per Gisela, que comparteix escenari amb altres rostres molt populars com l’actriu i presentadora Elsa Anka o Octavi Pujades (aquest espectacle és l’únic de pagament)

Ja podeu comprar les entrades.

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

MÉS INFORMACIÓ

Sortir amb nens a Calafell!

Comarca:

Baix Penedès
Latitud i Longitud:
41.2105410, 1.5543430
Telèfon:
977 69 91 41
Web:
http://www.turisme.calafell.cat/?#

Com Arribar-hi

Més informació

Patronat de Turisme de la Costa Daurada

Regidoria de Turisme de Calafell

  • Tel. 977 69 91 41
  • C/ Sant Pere, 29-31
  • 43820 Calafell