FESTIVAL DE ST. PATRICI I REGATA DE CURRACHS

st. patricio

9a Regata de Currachs del Mediterrani i Festival de St Patrici

Diumenge 18  de març 12 a 20 hores
A la Base Nàutica, Platja de la Mar Bella, Barcelona

Per celebrar la cultura irlandesa durant el cap de setmana de Sant Patrici, Iomramh i Irish in Barcelona ofereixen un esdeveniment esportiu i cultural únic que compta amb 3 currachs de Connemara— uns bots típics de la costa oest d’Irlanda.

st. patrici

Els bots s’han contruït a Barcelona per l’artista Mark Redden. Tripulacions de tot el món, incloent-hi Irlanda i els EUA pendran part en la regata.

Gent de tot el món remen aquests bots des de la Base Nàutica — un club municipal que ofereix esports al mar a la costa Mediterrània, a prop de Poble Nou. Els campions de l’any passat, Kulaktiu sa Caleta, provenen de Lloret de Mar a la Costa Brava, i tenen un currach que remen habitualment allà.

st. patrici

El millor menjar i begudes irlandeses es podran adquirir durant el dia en aquest esdeveniment familiar. Grups de música tradicional irlandesa i ballarins oferiran una mostra de la cultura irlandesa durant l’esdeveniment. Serà un dia molt especial que no et pots perdre! Comparteix-lo amb amics i família i vine a celebrar Irlanda aquesta data al costat del mar de Barcelona.

Des de les 12.00: Regata: competició de currachs irlandesos a la Platja Mar Bella. Menjar i begudes irlandeses de Dawn Meats i Guinness
Des de les 14.00: Música irlandesa amb Bauma
A les 16.30: Dansa irlandesa amb O’Connor School of Irish Dance
Des de les 17.30: Céilí i música tradicional irlandesa.

MÉS INFORMACIÓ

Amb nens a Barcelona

data inici
18-03-2018

lloc

Base Náutica, Platja de la Mar Bella
Barcelona

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.396652, 2.209819

Més informació

Activitats gratuites sortir amb nens

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.