FESTIVAL DE TEATRE CÒMIC PLE DE RIURE, AL MASNOU

Teatre còmic al Ple de Riure amb espectacles gratuïts per a tots els públics

Del 23 al 27 de juliol de 2019

Amb la platja i les places del poble com a escenaris principals, el Festival convida els espectadors a descobrir innumerables possibilitats d’emocionar-nos a través del riure. Totes les propostes artístiques són gratuïtes i n’hi ha per a tots els públics.


PUBLICITATEl plat fort del Festival arribarà el dissabte 27 de juliol. Els protagonistes de la nit seran l’humor, la música, el circ i els focs artificials a la platja d’Ocata. La nit la iniciarà la Sidral Brass Band: cabaret, surrealisme, circ, acció i coreografies excitants ens faran viure una estona inoblidable.

ple de riure

Després, tindrà lloc la poètica proposta de la companyia francesa Cirque Rouages amb l’espectacle Sodade, en què es podran observar quatre cossos balancejant-se en un cable sense fi.

ple de riure

La nit seguirà amb el tradicional espectacle piromusical Dicharafuego de la Companyia del Foc, en què la barreja de la pirotècnica i la música tindran màgia. I per tancar el Festival, el concert de cloenda del Ple de Riure, amb la sensibilitat, ironia i la veu pròpia de Quimi Portet.

El divendres 26 a la nit, actuaran dues de les companyies de clowns més consolidades, conegudes i referents en el gènere. Veus que no veus, de Pepa Plana, presentarà la versió femenina de les anomenades “entrades clàssiques”, els números que inicien un espectacle o enllacen escenes. I després, l’humor, el gamberrisme, la tendresa, l’emoció i la capacitat de no deixar indiferent a ningú amb l’espectacle Rhümia de Rhum & Cia., guanyador del Premi Zirkòlika 2016 al Millor Espectacle de Circ.

ple de riure

Una altra companyia internacional que aterrarà al Ple de Riure serà la The Primitives amb Three of a kind (Bèlgica), un espectacle de carrer en estat pur, en què el públic es convertirà l’autèntic protagonista.

Durant els dies del Festival, també es podrà veure el circ i teatre ple d’humor de Set-up, de Los Barlou; We-Ding, de la companyia Los Moñekos; l’espectacle itinerant Petjades, de Pau Palaus, i la Sidral Brass Band representarà l’espectacle Clap!

A més, com a novetat, en aquesta edició hi haurà El Punt del Riure, un espai dinamitzat per l’artista masnoví Trenatroman, on hi haurà tota la informació relativa al Festival Ple de Riure abans de cada espectacle. I també, abans dels espectacles de tarda, la il·lustradora masnovina Laia Sondang farà un taller de maquillatge per a tots els infants que es vulguin maquillar.

El Festival Ple de Riure té lloc en un entorn únic: la vila de Masnou i la seva gran platja d’Ocata. Les places i carrers del poble acullen els espectacles diürns, mentre que el mar, la sorra i les estrelles són l’escenari de les activitats de nit, moment dels espectacles a peu de sorra i espectacles a l’escenari La Mar de Riure, un escenari privilegiat que mira al mar.

Mira tota la programació PLE DE RIURE 2019


PUBLICITATMÉS INFORMACIÓ

Teatre còmic al Masnou

data inici
23-07-2019
data fi
27-07-2019

lloc

Masnou

Comarca:

Maresme
Latitud i Longitud:
41.4813000, 2.3198652
Mòbil:
671 457 795
E-mail:
anna@circulant.cat
Web:
http://www.plederiure.cat/?#

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.