LES ACTIVITATS FAMILIARS DEL GREC

Una tarda en família amb el Grec Festival de Barcelona

Diumenge 14 de juliol de 2019 a les 17 hores
Al Teatre Grec

El recinte teatral, i també els jardins que l’envolten, el roserar Amargós, s’omplen d’activitats en una cita familiar que inclou tallers, jocs, espectacles de carrer, música… Tot és fruit de la col·laboració entre el Grec i tres festivals adreçats al públic de talla menuda: Petits Camaleons, El més petit de tots. Festival Internacional d’arts escèniques per als més petits (0- 5 anys) i el FLIC (Festival de literatures i arts infantil i juvenil).

activitats familiars del Grec

La festa començarà a les 17 h, quan s’obrin les portes del recinte. Entrar val 12 €, però recordeu que, si teniu el carnet del Club Súper 3, us donaran una entrada gratuïta per accedir al recinte. Enguany, podeu aconseguir les que us pertoquen com a membres del club mitjançant el web del Festival.


PUBLICITATObteniu una entrada sense haver de pagar res i recordeu portar el carnet quan vingueu al Teatre Grec.

activitats familiars del Grec

Un cop accediu al jardí del teatre, us esperen propostes sorprenents: des d’unes boles gegants embolicades en una xarxa de ganxet a un taller per aprendre a maquillar-vos com un actor o actriu, passant per activitats destinades a fomentar la lectura.

activitats familiars del Grec

Voleu espectacle? Doncs us espera la Cia. Tombs Creatius per explicar-vos L’estrany viatge del senyor Tonet i la Cia. Teatre Nu per presentar-vos una diva de la música negra que es diu Mrs. Brownie.

activitats familiars del Grec

I molt a prop d’allà, la Cia. Pessic de Circ us parla de circ (i d’abelles) a l’Apicirc.

La música, és clar, és una de les apostes segures quan hi ha canalla pel mig. Acosteu-vos a l’escenari del Teatre Grec, on veureu actuar uns músics de primera: des de la rumba sempre divertidíssima de Landry el Rumbero al viatge musical en el temps que us proposa la Karaokes Band, passant per la passejada per l’interior del cos humà que us proposa Xiula a l’espectacle Donem-li la volta al cos. Voleu fusió? Doncs quedeu-vos a escoltar els Doctor Prats, que interpreten el seu disc Venim de lluny.

activitats familiars del Grec

Recordeu, però, que la festa del Grec en família és només una de les propostes per al públic familiar del Grec 2019 Festival de Barcelona, on trobareu propostes de circ, dansa i teatre especialment indicades per a la canalla i que van del circ de la companyia australiana Gravity & Other Myths (Backbone) a la nova lectura d’una història clàssica que ens proposa Zum-Zum Teatre a Polzet i de la història emocionant que ens explica la prestigiosa companyia Marie de Jongh Teatroa a Estrella a la dansa feta joc dels Aracaladanza a Play. Són només algunes de les moltíssimes propostes familiars d’un festival que vol fer avui uns petits amics per convertir-los en els espectadors de demà.

Enguany, podeu aconseguir les entrades com a membres del club al web del Festival Grec.

Us afegiu a la festa?

➡  Mira tota la programació del Grec AQUÍ


PUBLICITATEscrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.