JORNADES MODERNISTES A LA GARRIGA

Modernisme a La Garriga

Del 4 al 6 d’octubre de 2019

Un viatge a l’inici del segle XX

Torna una nova edició de les Jornades Modernistes de la Garriga, que volen ser un punt de trobada, i de reflexió sobre aquest moviment.La Garriga tornarà, per uns dies, a l’època de l’estiueig, de les pameles, de l’amor a l’art i l’arquitectura, de les passejades i de les aigües termals. Hi haurà espectacles, tallers, xerrades, concerts i activitats familiars.

La mostra s’organitza, des de 2012, amb l’objectiu de reflexionar, a través de diferents actes lúdics i culturals, sobre el moviment modernista i el que ha significat el seu patrimoni per a la Garriga i el país.

Les Jornades Modernistes indaguen en la figura d’arquitectes que van deixar petja a la Garriga i, alhora, incideixen en alguns personatges clau en la història del moviment.

jornades-modernistes-a-la-garriga

L’esdeveniment és una bona ocasió per endinsar-se al passat modernista del municipi, i inclourà diverses visites guiades per aprofundir en el dia a dia a la Garriga durant l’arribada de la burgesia estiuejant, a l’inici del segle XX.

També hi haurà espectacles de teatre de carrer, jocs infantils, recitals, recorreguts en carruatge i la ja típica desfilada de moda modernista. Al centre del poble s’hi instal·larà la fira modernista, amb ambientació de l’època, paradetes i molta animació.

L’oci també té el seu espai amb passejades en carro o la tradicional desfilada.

Mireu tota la programació AQUÍ
MÉS INFORMACIÓ

Amb nens a La Garriga

data inici
04-10-2019
data fi
06-10-2019

lloc

La Garriga

Més informació

 

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.