PARC TORRAS VILLÀ A GRANOLLERS

El parc central de Granollers!

És un parc molt acollidor per passejar i passar una estona en família. Hi ha camins de terra per passejar, bonics racons per descansar, un petit estany, un espai de jocs infantils, taules de pícnic i una gran varietat d’espècies d’arbres.

En un racó trobem els jocs infantils per a infants de 2 a 12 anys, amb gronxadors i un espai per escalar. L’estructura de fusta per fer equilibris es troba en una altra zona del parc.

PARC TORRAS VILLÀ

També trobem un tobogan gegant. S’hi pot accedir des de les escales de fusta i també per la part posterior.

PARC TORRAS VILLÀ

El parc Torras Villà, és el parc més antic de Granollers. Es va crear l’any 1974.

Una de les seves particularitats és que compta amb més de 300 arbres d’espècies diferents (magnòlia, alzina, olivera, ginjoler, sequoia, pi pinyer, roure australià, ginkgo, surera de la Xina, Noguera negra, plàtan d’ombra, pi canari, prunera de fulles vermelles, pi de l’Himàlaia, xiprer dels pantans, margalló, acàcia, etc.). Un patrimoni únic a Granollers!

PARC TORRAS VILLÀ

 

Hi ha dues zones amb taules de fusta, algunes d’elles amb un únic banc perquè també les utilitzin les persones amb cadira de rodes.

PARC TORRAS VILLÀ

 

A la part central hi ha unes grades amb una esplanada davant per fer diverses activitats.

PARC TORRAS VILLÀ

El parc Torras i Villà té una tanca a tot el perímetre amb plantes arbustives que l’aïllen del trànsit. Obre al matí a les 9 hores i tanca al capvespre.

Si aneu amb el vostre company pelut, hi ha un happy can perquè pugui córrer i jugar!

  

MÉS INFORMACIÓ

Més informació


 
 
 

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.