FESTA DE LA CIÈNCIA DE LA UNIVERSITAT DE BARCELONA

Festa de la Ciència de la Universitat de Barcelona

Divendres 12 de maig de 2017  de 10 a 19 hores, a l’Edifici Històric

Un neuroconcert, un espai dedicat a la figura de Sabater Pi, un taller sobre el patrimoni cultural de Mèxic i una activitat d’astronomia per entendre millor com és la Via Làctia són algunes de les novetats més destacades de la festa, que inclou, també diferents tallers.

Una de les novetats més destacades de la festa d’enguany és la programació d’un neuroconcert, a les 19 h, al jardí Ferran Soldevila de l’Edifici Històric. L’objectiu de l’actuació, organitzada per l’Institut de Neurociències de la UB, és parlar de la percepció musical i de les emocions que genera, a partir del diàleg amb músics i neurocientífics i l’acompanyament en directe de cinc veus a cappella.

Activitats per a totes les edats

L’objectiu principal de la festa és arribar a públics no especialitzats i a totes les edats. Per això inclourà un racó amb una selecció de llibres, contes i còmics infantils de temàtica científica perquè els més petits puguin fer una pausa i gaudir d’una estona de bona lectura.

També pensant en els més menuts, a la tarda s’ha programat una representació de l’espectacle Flebotín, un mosquit del Cretaci, del projecte Pinta’m un conte.

Els assistents també tindran l’opció de construir una doble hèlix d’ADN, fer un taller d’iniciació a l’edició de textos a partir de manuscrits de Ramon Llull i de textos científics medievals, o realitzar un Iuris test.

Així mateix, descobriran la relació entre la química i el color, tindran l’opció d’enganyar el seu cervell, tastar en primera persona la realitat virtual o podran veure i tocar fòssils d’organismes unicel·lulars de fa uns 40 milions d’anys, entre moltes més activitats.

Mira totes les activitats AQUÍ

MÉS INFORMACIÓ

Unitat de Cultura Científica i Innovació

lloc

Edifici Històric
Gran Via, 585 (08007 Barcelona)
Latitud i Longitud:
41.3870611, 2.1615516
Telèfon:
934 035 412
E-mail:
ucc@ub.edu
Web:
http://www.ub.edu/laubdivulga?#

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.