EDUCACIÓ A LA MUSICALITAT A MUSIC TOGETHER

Classes de prova gratuïtes

Com cada trimestre Music Together Barcelona obre el seu últim dia de classe a totes les famílies amb ganes de venir a passar-s’ho bé cantant, ballant i tocant amb els seus petitons!

Cada trimestre és diferent amb Music Together! Les famílies reben el primer dia de classe un CD i un llibre amb totes les cançons que farem durant el trimestre.

Edat dels nens: 0 a 5 anys pels grups “edats barrejats” i 5 a 8 anys pels grups “Big Kids”.

Present des de 4 anys a Barcelona, Music Together Barcelona compta amb 3 professors i dóna classes a molts barris de Barcelona: Les Corts, Sarrià, Sant Gervasi, Poble Sec, Eixample, Ciutat Vella, Gràcia, Baix Guinardó, Vila Olímpica, Poble Nou i també a Sant Adrià del Besòs i Sant Cugat.

T’has d’inscriure i reservar plaça. I ho pots fer trucant al telèfon 661 663 922 o per mail a info@musictogetherbarcelona.es indicant:

  • dia, lloc, horari
  • nom i cognoms
  • nom, cognoms i aniversari del nen
  • barri on viviu
  • telèfon de contacte
  • com has conegut Music Together?
Classes de prova gratuïtes:

Dilluns 26 de juny de 2017

– La Drecera, c/de Santa Carolina, 60 (Baix Guinardó, next to Hospital Sant Pau) a les 17.15 o 18 hores

– Baby Deli, av. Pau Casals, 6 (Diagonal / Les Corts between plaça Francesc Macià and Turó Parc) a les 17 o 18 hores.

Educació a la musicalitat de 0 a 5 anys

Music Together és un mètode pioner d’educació musical a la primera infància originari dels Estats Units i difós a tot el món.

En els seus cursos s’ofereixen activitats musicals per a tota la família, perquè l’aptitud natural musical dels nens es desenvolupi en un entorn d’aprenentatge estimulant, on cada nen participa segons el seu nivell.

Cada curs consisteix en 10 sessions, una per setmana, de 45 minuts de durada i es duu a terme en grups de 6-12 infants acompanyats pels adults.

A cada grup hi participen nens de diverses edats – de pocs mesos fins a 5 anys – perquè cadascú,  mares, pares, germans, avis, etc., participi a la seva manera per construir la classe junts.

El professor condueix les sessions a partir d’un repertori variat i seleccionat de cançons i músiques de tot el món, focalitzant-se cada vegada en diferents aspectes rítmics, melòdics, tonals, perceptius, motors, visuals i lúdics, per valoritzar-los o utilitzar-los com a eines per enriquir els altres.

El cant, la gestualitat, l’ús d’instruments i objectes, la dansa i la improvisació són els vehicles principals per aconseguir transmetre als petitons i als seus adults l’harmonia i l’alegria de jugar amb música.

L’ús de cançons en anglès (i altres idiomes) és funcional al context musical, i l’enriqueix de sons menys habituals.

Cada trimestre es facilita un CD i un llibre il·lustrat Music Together que constitueixen el material del curs i que estan plens d’idees i suggeriments per descobrir a casa la il·lusió de fer música junts: Music Together.

Després de tres anys d’experiència a Barcelona, Music Together segueix impartint cursos en diferents barris com Gràcia, l’Eixample, Sant Gervasi, Sagrada Família i, a partir d’aquest Nadal, Poble Nou.

Els nens aprenen de manera diferent als adults (imiten, juguen, interactuen amb els altres).

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

MÉS INFORMACIÓ

Music Together

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.3830630, 2.1495250
Mòbil:
603771482
E-mail:
info@musictogetherbarcelona.es
Web:
http://www.musictogetherbarcelona.es/?#

Com Arribar-hi