TIPI TAMTAM, UN MÓN DE MÚSICA EN FAMÍLIA

Tipi TamTam, el nou programa de música i moviment per als més petits!

NOU Haussete Family & Fun dimarts a les 17.30 hores a l’Hospitalet. Reserva la teva classe gratuïta ⬇️

Tipi TamTam és el nou programa de música i moviment en família per als petits de la casa creat a l’escola de música Trémolo, de Barcelona, i que es fa en diversos espais de la ciutat. Hi poden participar bebès fins als 5 anys, acompanyats dels adults que els estimen!

La música ens acompanya durant tota la nostra vida, però a més a més, és vital per al desenvolupament de la imaginació, de la psicomotricitat i de noves habilitats. Així doncs, per què no començar des de ben petits? Aquest és precisament l’objectiu de Tipi TamTam, un món de música i moviment en família dels 0 als 5 anys.

 

El concepte de Tipi TamTam

En una sessió de Tipi TamTam es canta, es balla, es toca, cadascun com pot i vol. A Tipi TamTam explorem músiques de tots els continents, en diversos idiomes.

El concepte de Tipi TamTam neix de voler crear una dinàmica que connecti el nucli familiar, simbolitzat pel mot Tipi (una tenda nòmada d’origen nord-americà), juntament amb el TAM TAM dels tambors tribals o, en aquest cas, els primers instruments de percussió que aprendran i coneixeran a fons els nens i nenes.

Així doncs, podríem definir la metodologia de Tipi TamTam amb cinc elements:

 • Fer! Més enllà de les classes instructives, a Tipi TamTam s’aprèn mentre es fa música! Perquè durant l’acció i la pràctica és quan més s’aprèn.
 • Diversió i repte! De l’acció també ve la diversió i el repte. Tot aprenentatge és més eficaç i significatiu quan infants (i adults) s’ho passen bé mitjançant petits reptes d’imitació o repetició.
 • Ritual i comunitat.  L’estructura i el dia a dia a l’aula creen un nosaltres (el Tipi) i alhora es construeixen relacions, es potencien les capacitats individuals i s’explora un repertori sense barreres (el Tam Tam).
 • Cantar. Un repertori de cançons per cantar on la veu és el centre de l’experiència musical i pedagògica.
 • Tocar i moure’s. Activitats pensades pel desenvolupament motor del petit músic i per iniciar-lo en la manipulació d’instruments de percussió menor així com pilotes, mocadors, etc.

 • Una fitxa, una cançó. Tipi TamTam no acaba en la classe. Cada cançó esdevé una fitxa il·lustrada amb comentaris i idees al voltant de la peça. D’aquesta manera es pot col·leccionar l’àlbum a casa implicant a tota la família!

Escolteu una llista de reproducció amb les cançons de Tipi TamTam, deixeu-vos endur amb els vostres fills i filles per la diversió i la música!

 

On es fan les classes? Espais i horaris!

Trémolo Formació Musical (c/ d’Homer 45 08023 Barcelona):

 • Dimarts a les  17 hores
 • Dimarts a les 17:45 hores
 • Dimecres a les 16:45 hores
 • Dimecres a les 17:30 hores
 • Divendres a les 16:45 hores
 • Divendres a les  17:30 hores
 • Dissabtes a les 11 hores

Tipi TamTam

Escola Bressol Serralada (c/ de València, 706-708, 08027 Barcelona)

 • Dimecres a les 17:15 hores
 • Dimecres a les  18:00 hores

Haussete Family & Fun  (c/ d’Ernest Lluch 15, 08904 L’Hospitalet de Llobregat)

 • Dimarts a les 17.30 hores

* Reserva la teva prova gratuïta.

secretari@tremolo.cat / 932 371 379 / 697 875 594

  

Per què iniciar-se en la música des de ben petits?

Que els nens i nenes tinguin l’oportunitat d’aprendre música des que són nadons i infants és un dels millors avantatges per a millorar la seva educació i desenvolupament.

La música té un munt de beneficis i afavoreix el benestar tant físic com mental, i el millor de tot és aprendre-ho jugant!

Gràcies a l’aprenentatge de música, ja sigui a través de la nostra pròpia veu o a través d’un instrument, estem millorant la capacitat intel·lectual i la memòria, fomentant la imaginació i la creativitat, millorem el vocabulari i la forma en què ens expressem, les habilitats socials i l’autoconfiança, així com el nostre estat d’ànim.

MÉS INFORMACIÓ

Carrer de Homer, 45, 08023 Barcelona

Comarca:

Barcelonès
Telèfon:
932 37 13 79
E-mail:
secretaria@tremolo.cat
Web:
https://tremolo.cat/tipi-tam-tam/

Més informació