DE FLOR EN FLOR, AL POBLE ESPANYOL

Festival de Flors i Jardins de Barcelona

Fins al 22 d’abril de 2019 al Poble Espanyol d’11 a 19 hores

Decoracions florals, xerrades, exposicions, tallers per a tota la família i música en directe vertebren la programació d’aquest festival únic a Barcelona


PUBLICITATFlors, plantes, colors i olors seran els protagonistes de la quarta edició de De Flor en Flor, el Festival de Flors i Jardins de Barcelona.

Coincidint amb la Setmana Santa, el Poble Espanyol de Barcelona vol celebrar aquesta gran festa de la primavera i aquest any amplia la programació infantil amb activitats lúdiques i divulgatives centrades en la preservació del medi ambient.

Un proposta primaveral per a petits i adults

Durant els quatre dies de festival, els assistents podran gaudir de decoracions florals repartides pels carrers, carrerons i places del Poble i una llarga llista d’activitats per a tota la família: exposició d’orquídies a càrrec de l’Associació Catalana d’Amics de les Orquídies, una mostra de bonsais que aportaran l’Associació Catalana d’Amics del Bonsai, una decoració floral de roses i una mostra de diferents exemplars de roses gentilesa dels Amics de les Roses de Sant Feliu de Llobregat i un taller de plantes grasses i cactus de la mà dels Amics dels Cactus i Altres Suculentes.

de flor en flor

La programació es completarà amb música en directe i un munt d’activitats per a tots els públics pensades per a gaudir de les plantes i descobrir-ne les curiositats. Les misterioses orquídies, els sempre admirats bonsais i les kokedames seran alguns dels protagonistes d’aquests tallers.

de flor en flor

A més, Flower donarà l’oportunitat als més petits d’iniciar-se en l’art de cultivar un hort urbà, i tots els assistents podran introduir-se en l’art floral.

Propostes sostenibles, la principal novetat

Un dels principals atractius de l’edició d’enguany serà un equipament amb mobles reciclats que Montana Colors decorarà. Els assistents al primer dia de De Flor en Flor podran admirar tot el procés de creació d’aquesta mostra artística.

de flor en flor

Una altra activitat destacada en aquest sentit serà la mostra de cinema del FICMA (Festival Internacional de Cinema Medi Ambient). Es projectarà una cuidada selecció de curtmetratges ambientats en la natura i la seva fauna a través dels quals s’explicarà als més petits la importància de vetllar per la preservació del medi ambient: L’última fulla i La noia del violí, d’Olya Glolubeva (Irlanda); La màquina, de René David Reyes (Mèxic); Onades del Cel, de Gilardo Santoro (Mèxic) i El núvol i la balena, d’Alyona Tomilova (Rússia).

A més, amb l’objectiu ajudar a prendre consciència de la importància de la sostenibilitat, els visitants trobaran una mostra de decoracions de materials reciclats, repartides en diversos racons del recinte.


PUBLICITATMÉS INFORMACIÓ

Amb nens al Poble Espanyol

data inici
19-04-2019
data fi
22-04-2019

lloc

Poble Espanyol
Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 13 08038-Barcelona

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.3688080, 2.1482730
Telèfon:
93 508 63 00
Web:
http://bit.ly/2Fcl5ls?#

Més informació

Com arribar al Poble Espanyol
  • Metro Parada Espanya, Línia 1 i Línia 3. Ferrocarrils Catalans FGC Parada Espanya.
  • Autobús Aturada Poble Espanyol de les línies 13, 50, 61 i Parc Montjuïc.
  • Bus Turístic Parada Poble Espanyol.
de flor en flor
Preus:
Residents a Catalunya:
  • Adult 1 dia: 6€ anticipada online / 7€ a taquilles
  • Nen 1 dia: 6€ anticipada online / 7€ a taquilles
  • 2 adults + 2 nens (de 4 a 12 anys): 20€ anticipada online / 26€ a taquilles
  • 2 adults + 1 nen (de 4 a 12 anys): 16€ anticipada online / 19,50€ a taquilles
  • Menors de 4 anys i abonats: entrada gratuïta
No residents a Catalunya: inclòs amb l'entrada general al Poble Espanyol *Els preus són vàlids per gaudir del festival durant un dia. Més informació i venda d’entrades AQUÍ  

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.