CURSA MERCABARNA EN FAMÍLIA

Viu a Mercabarna la festa de l’esport i l’alimentació saludable

Diumenge 6 d’octubre de 2019

➡ Activitats gratuïtes per a infants de 9,30 a 13,30 hores

Una jornada lúdico-esportiva per a petits i grans!

5a Cursa Mercabarna 5K-10K – Cursa Infantil “5 al dia”

El proper diumenge 6 d’octubre a les 11 hores,  Mercabarna organitza la 5a Cursa Mercabarna, en què runners a partir de 14 anys podran recórrer aquest equipament, indispensable per a l’alimentació de tots els catalans. Els participants podran triar entre dos recorreguts, de 5 o 10 Km, respectivament, que travessaran, entre altres indrets del recinte alimentari, alguns mercats centrals: El Mercat Central de Fruites i Hortalisses, amb parades obertes per donar una idea de com és el seu dia a dia, i el del Peix que, tot i sense activitat, permetrà imaginar com es produeix la venda cada matinada.

Ets tot un runner però encara no pots participar a la cursa dels grans? Cap problema! Gaudeix de la Cursa infantil ‘5 al dia’ a partir de les 9.30 hores i competeix amb atletes de la teva edat!

cursa mercabarna

Cursa separada per franges d’edats, de 9.30 a 10.45h. (5-15 anys). La recollida de dorsals es realitzarà a partir de les 8:30 a l’entrada del pavelló A del Mercat Central de Fruites i Hortalisses de Mercabarna. Es recomana recollir el dorsal com a mínim 30 minuts abans de cada prova, per poder estar a temps en la línia de sortida.
Horari de les curses

· 09:30h CADET – INFANTIL DE 2N ANY (2004-2005-2006) – 1000 metres (5 voltes)
· 09:45h INFANTIL DE 1R ANY (2007) – 1000 metres (5 voltes)
· 10:00h ALEVÍ (2008-2009) 600 metres (3 voltes)
· 10:15h BENJAMÍ (2010-2011) 600 metres (3 voltes)
· 10:30h PREBENJAMÍ (2013-2013) 400 metres (2 voltes)
· 10:45h NENS (a partir 2014) 200 metres (1 volta)

L’entitat Nutrició sense fronteres és la causa solidària de la 5a Cursa Mercabarna.

Les inscripcions per a aquesta Cursa estan obertes. Si voleu descobrir Mercabarna recorrent les seves entranyes en una de les curses populars més peculiars de Catalunya, i emportar-vos a casa una bossa ben farcida d’aliments frescos, no trigueu a inscriure-us! Podeu fer la inscripció prèvia AQUÍ.

Activitats gratuïtes per a infants

El diumenge 6 d’octubre hi haurà un munt d’activitats gratuïtes per a nens i nenes a Mercabarna. L’activitat física i un hàbits alimentaris saludables són fonamentals per gaudir d’una bona salut. I a Mercabarna els nens i nenes podran descobrir-ho tot jugant, en les activitats infantils que s’organitzen en el marc de la 5a Cursa Mercabarna, el diumenge 6 d’octubre de 9:30 a 13:30h.

· Circuit d’habilitats.

Segur que després de la cursa encara et queden forces… Doncs corre cap al circuit d’habilitats esportives! Amb cursa de velocitat, llançament de vòrtex, llançament de pes i salt de llargada. (5-15 anys).

· Taller de Cuina ‘5 al dia’.

Els petits xefs aprendreu a fer delicioses receptes, amb les fruites i les hortalisses com a principals protagonistes. Posa’t el barret de cuiner, corda’t l davantal, i a cuinar!
És necessari INSCRIPCIÓ PRÈVIA, la podran realitzar presencialment.

cursa mercabarna

· Taller de Broquetes de Fruites ‘5 al dia’.

Feu la vostra brotxeta combinant fruites… i carrega’t d’energia per continuar gaudint de les activitats!

· Taller de xapes

Voleu lluir xapes amb missatge sobre alimentació saludable? En aquest taller, les fareu vosaltres mateixos!

· Taller de la Piràmide dels Aliments.

Descobriu els secrets d’una alimentació saludable amb la Piràmide dels Aliments. Sabreu col·locar cada aliment al seu lloc?

· Taller “Creix amb el peix” (4-12 anys).

Gaudiu aprenent quins són els principals peixos del Mediterrani al taller de la nostra campanya infantil “Creix amb el peix”. I un cop tingueu els peixos ben identificats, els podreu pescar!

cursa mercabarna

És necessari INSCRIPCIÓ PRÈVIA, la podran realitzar presencialment.

· Taller “Flors i Plantes cada dia” (4-12 anys).

Experimenteu l’ofici de florista creant el vostre propi ram de flors. Descobrireu de primera mà com és de beneficiós per al nostre benestar emocional conviure amb flors i plantes, i tenir-ne cura.
És necessari INSCRIPCIÓ PRÈVIA, la podran realitzar presencialment.

cursa-mercabarna

· Taller Contra el Malbaratament d’Aliments (4-12 anys).

No cal llençar a les escombraries la fruita només perquè sigui lletja… en aquest taller fareu batuts boníssims que us ho demostraran.

· Inflable el Pop del Reciclatge (8-12 anys).

Al “Pop del reciclatge” podreu lliscar per grans tobogans inflables… I de passada aprendreu d’una manera divertida com es fa la separació de residus per tenir cura del medi ambient.

Àpat solidari

Un cop creuada la meta, tots els participants de la cursa d’adults podran gaudir d’un àpat a base de sardines, botifarres, pa amb tomàquet, fruita, gelat i beguda, inclòs amb la compra del dorsal.

Els assistents no inscrits a la cursa d’adults que vulguin participar d’aquest dinar podran comprar un tiquet per 3€, els ingressos del qual es destinaran a Nutrició sense fronteres.

Com puc comprar el tiquet? Online o bé el mateix dia de la cursa.
MÉS INFORMACIÓ

Festa de l’esport i l’alimentació saludable

data inici
06-10-2019

lloc

Mercabarna

Més informació

 
➡ INSCRIPCIONS AQUÍ

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.