CUINEM EL CIRC, AL MÓN SANT BENET

Una jornada dedicada a viure i gaudir de l’art del circ

Diumenge 3 de juny de 2018 d’11 a 15 hores

Una matí familiar per viure i gaudir de l’art del circ: Cuinem el circ!

Espectacles d’acrobàcies i trapezi, tallers i espais de jocs centrats en el món del circ a l’aire lliure amb una important presència de la cuina i l’alimentació.

Els espectacles familiars de “Cuinem el Circ”

En Companyia. Espectacle de Circ Pistolet

Diumenge 3 de juny de 2017 a les 11,30h

En Companyia és un espectacle esbojarrat i divertit on queda palès que al circ, com a la vida, sempre és millor caminar acompanyats. Per això, els tres artistes que donen forma a l’espectacle, s’uneixen per capgirar-ho tot.

A l’elegant Anna Plotnikova li agrada molt no tocar de peus a terra, si no és per marcar-se uns passos a ritme de swing. Però on realment és feliç és a les alçades, així que si mirem amunt i obrim bé els ulls, segur que ens captivarà amb les seves acrobàcies aèries. Des del seu trapezi i penjada de les seves teles a vista d’ocell, ens deixarà bocabadats.

cuinem el circ

I a peu de pista: el tècnic. Però no un tècnic qualsevol. L’Enric Petit sempre ha portat un artista de circ a dins i ens demostrarà que li encanta desafiar la llei de la gravetat. Verticalista amb una tècnica i execució perfectes a mig camí entre el mosso de pista, el tècnic i el pallasso.

Però per pallasso en Sabanni, l’encarregat de presentar aquest singular cabaret. I, ja se sap, si deixem aquesta responsabilitat en mans d’un pallasso pot passar qualsevol cosa. De ben segur que amb elegància, unes gotes de màgia, un polsim de bogeria i la inestimable companyia d’aquests dos artistes i el seu inseparable colom Jordi, la faran ben grossa.

Durada: 50 minuts

Envà. Espectacle d’Amer i Àfrica Circ Cia

Diumenge 3 de juny de 2018 a les 13,00h

ENVÀ és un univers particular de palla ple d’acció, subtilesa i tocs d’humor.

Entre 250kg de palla i 125kg de massa humana, dues persones divaguen a través del moviment, els equilibris, l’humor i la composició de l’espai, sobre les peculiaritats de les relacions humanes.

cuinem el circ

Un envà és una paret prima que es construeix per separar espais. Les persones sovint construïm parets mentals que ens protegeixen d’un suposat perill emocional respecte els altres, ens passem la vida buscant la manera d’alliberar-nos i l’únic que cal és tirar a terra l’envà que ens impedeix sentir plenament i comunicar-nos sense barreres. Simbòlicament reflectim l’estupidesa de la naturalesa humana i totes aquelles accions que fem en va per tal de trobar-nos amb l’altre.

Tot això a partir del moviment i la tècnica de mans a mans treballada des de la integració de les figures en el context, unint l’acrobàcia amb la història, humor i intensitat, emoció, innovació i bellesa.
Tot és equilibri, desequilibri, …reequilibri.

Durada: 40-50 minuts

Els tallers familiars de “Cuinem el Circ”

JugaCirc

Un espai de joc pensat per gaudir del món del circ de ben a prop. Un tastet del món del circ per a infants, joves i adults.

L’Espai de Circ -JugaCirc- està format per sis petites carpes de circ amb la seva pista corresponent, on podreu trobar tot tipus d’estris i jocs d’habilitat: Malabars i jocs d’habilitat ( amb pilotes, mocadors, maces, anelles, plats xinesos, diàbolos, menjaboles, devil’s stick, carioques, banderes,…) i Equilibris  (xanques de mà, xanques de peu, hula-hoops, monocicle, slackline, pedals d’equilibri,…).

circ-amb-nens

Tallers de cuina creativa

Amb motiu de la festa familiar Cuinem el circ! L’equip educatiu de Món Sant Benet ha dissenyat especialment per aquesta diada uns tallers de cuina creativa i saludable que homenatgen el món del circ.

Al llarg del matí us podeu apropar a les carpes per aprendre a fer malabars nutricionals amb unes boles molt proteíniques i altres idees divertides….

La Bola que mola. En aquest taller elaborarem unes delicioses boles que ens ajudaran a recuperar tota l’energia que gastem saltant i ballant.

Els colors del circ. En aquest taller elaborarem una brotxeta ben refrescant amb tots els colors de la carpa del circ

Recomanació: els infants han de participar amb un adult

Els jocs de “Cuinem el Circ”

Escales musicals

Espai de jocs musicals  on des dels més menuts fins als més grans podran aprendre a diferenciar els sons amb uns instruments de percussió molt especials.

cuinem-el-circ

Les escales, element per excel·lència d’equilibris i situacions divertides en el circ clàssic, seran per un dia l’estructura de les campanes i xilòfons d’un festa com “Cuinem el circ”. Amb l’ajuda de monitors, descobrirem com olles, cassoles, paelles, pots i tapadores de tota mena i mida poden arribar a fer bona música.

Taller de Cuinetes

Aquest festa familiar també compta amb un entranyable espai on els més petits podran deixar volar la seva imaginació tot jugant a simular les activitats dels grans.

cuinem-el-circ

Dins d’unes boniques paradetes de mercat trobarem pa, peix, fruites, verdures, ous, pollastres, fruits secs…en fi, tot allò que es pot trobar en un gran mercat. Organitzem també el nostre rebost, cuinem i parem la taula per menjar. Ho tenim tot a punt per preparar el plats més exquisits, després de triar entre un munt de pots i cassoles.

Preu: 6 euros

MÉS INFORMACIÓ

Circ i alimentació

data inici
03-06-2018

lloc

Món Sant Benet
Camí de Sant Benet, s/n. (08272 Sant Fruitós de Bages)

Comarca:

Bages
Latitud i Longitud:
41.7445230, 1.8999770
Mòbil:
902 87 53 53
E-mail:
info@monstbenet.com
Web:
http://monstbenet.com/ca?#

Més informació

Com arribar-hi

En cotxe
  • Des de Barcelona:
Per l’autopista E9-C16 : Sortida 54 – Sant Fruitós de Bages / Navarcles (seguint direcció Navarcles) Per la A2/C55 : Sortida N-141c-Sant Fruitós de Bages / Navarcles (seguint direcció Navarcles)
  • Des de Girona o Lleida (Eix Transversal):
Sortida 141 A E9 C16 – Sant Fruitós de Bages / Barcelona Sortida 54 – Sant Fruitós de Bages / Navarcles (seguint direcció Navarcles)
  • Des de Berga :
Seguir direcció E9 C16 – Terrassa / Barcelona Sortida 54 – Sant Fruitós de Bages / Navarcles (seguint direcció Navarcles)

COMPRA D'ENTRADES

Consulta les Festes d'aniversari al Món Sant Benet

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.