ACTIVITATS FAMILIARS D’ESTIU AL TERRACOTTA MUSEU

Visites per conèixer el museu i apropar-se a la història i al patrimoni ceràmic de La Bisbal

El Terracotta Museu presenta per aquest estiu 3 visites guiades  diferents lúdiques y participatives:

  • demostracions
  • sortides a un obrador de la Bisbal en actiu
  • visites teatralitzades.

En la primera proposta, “Descobreix el Terracotta”, els usuaris visitaran els diferents espais i racons del museu per tal d’entendre els motius pels quals la Bisbal d’Empordà es considerada “la capital catalana de la ceràmica”.

Dies 22 de juliol, 5 i 19 d’agost a les 20 hores

Aquesta visita es complementarà amb una demostració de torn per part d’un ceramista professional de la Bisbal. El ceramista demostrarà la seva perícia treballant l’argila i transformant-la en objecte. Aquesta visita s’ha programat en català, anglès, francès i castellà.

En la segona activitat, “Ceràmica, el procés”, es vol fer èmfasis en el procés d’elaboració d’un atuell de ceràmica: des de l’extracció de la terra fins a la cuita de la peça.

Dies 20 de juliol i 3 d’agost a les 16.30 hores

En el museu s’explicarà com es duia a terme en el passat i quins eren els passos que havien de dur a terme tots els ceramistes. La visita continuarà a un obrador en actiu on es podrà per descobrir com és el seu dia a dia: Puigdemont Ceràmica Artesanal, un obrador amb una llarga tradició familiar, està situat just a tocar del museu.

La tercera visita, “Tot per un Ral”, afegirà la part la més dinàmica i, sobretot, més divertida!

Dies 28 de juliol, 10 i 24 d’agost a les 20 hores

Es tracta d’una visita teatralitzada per tots els públics, on dos personatges singulars, veïns de la Bisbal, substituiran al guia del museu per explicar la història del museu i de la ceràmica bisbalenca. Cal destacar que aquests personatges, en Fonsu (obsessionat amb una gerra de la Unión Obrera de Alfareros) i la Remei (obsessionada amb la neteja de la ceràmica), faran la visita “a la seva manera”.

Consulteu el programa per més informació, preus i reserves AQUÍ

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

MÉS INFORMACIÓ

Sortir amb nens a La Bisbal de l'Empordà

Lloc

Terracota Museu
Sis d’Octubre, 99 (17100 La Bisbal d’Empordà)

Comarca:

Baix Empordà
Latitud i Longitud:
41.9587550, 3.0420030
Telèfon:
972 642 067

Com Arribar-hi