LLIBRES DE RELAXACIÓ PER A INFANTS

libros de relajación para niños

Relaxem-nos amb els infants!

Pot semblar que els nens i nenes només necessiten energia, moure’s sense parar, saltar, i és cert. Però també és molt necessari que coneguin com relaxar-se i com controlar el nerviosisme. La relaxació comporta molts beneficis físics i sobretot mentals. Per tot això, des de Sortir amb nens us hem preparat una llista de llibres de relaxació per a infants.

libros de relajación para niños

 

Tranquils i atents com una rana

Aquest llibre treballa la postura per començar a treballar les tècniques de relaxació amb els nostres fills i filles. A més a més, inclou un CD amb diverses meditacions que serviran per iniciar-se en aquestes activitats.

llibres de relaxació per a infants 

Nens Mindfulness

En aquestes pàgines hi ha un total de 50 activitats per tal de treballar diverses tècniques amb els més petits. A més a més, ho fa d’una manera divertida, amb il·lustracions i consells pels nens i nenes.

 

 Jocs mindfulness

La relaxació i la meditació també es poden fer des dels jocs, sobretot si es tracta de nens i nenes petits. I aquest llibre ens dóna les claus per tal d’agrupar les dues coses; passar una bona estona i aprendre com relaxar-se.

llibres de relaxació per a infants

 

L’ABC del ioga per a nens

El ioga és una de les activitats més buscades per tal d’ensenyar als nens i nenes les primeres tècniques de relaxació. En aquest cas, el llibre comença pels aspectes més bàsics per començar amb el ioga; les postures.

 

52 activitats mindfulness per a nens

Tal com indica el seu nom, aquest llibre reuneix 52 activitats completes per tal de treballar la relaxació i meditació a través de tècniques innovadores però també rutinàries, que potser fèiem sense saber que ens servia per meditar.

 

Mandales d’animals

De ben segur que ja coneixeu l’art dels mandales; dibuixos plens de formes geomètriques que s’han de completar amb un munt de colors, els que nosaltres vulguem! I fer-ho ajuda als nens no només a relaxar-se i millorar la concentració, també millora la psicomotricitat.

llibres de relaxació per a infants

 

Lllum d’estrelles

Aquest llibre pretén treballar la meditació i relaxació dels nens i nenes basant-se en l’autonomia d’aquests. Una sèrie d’exercicis per tal de treballar la imaginació i la creativitat.

llibres de relaxació per a infants

 

Taller de calma

Els mandales poden ser de moltes formes, i la qüestió és buscar-ne una temàtica atractiva pels nens i nenes. Aquest en concret reuneix una sèrie de contes tradicionals que pot interessar els més petits.

llibres de relaxació per a infants

 

Avui ha estat un gran dia

Aquest llibre no és ben bé un llibre, sinó una mena de diari per tal de centralitzar als nens i nenes en els aspectes positius de la seva vida i personalitat. Exercicis que reforcen l’autoestima i la meditació sobre ells mateixos.

llibres de relaxació per a infants

 

Ioga per a petitons

No hi ha millor manera de començar amb el ioga que fer-ho des de ben petits. Aquest llibre n’explica les claus, els objectius, els beneficis, diversos exercicis…

 

52 postures de ioga per a nens

El ioga es basa pràcticament en tota una sèrie de postures que ajuden a estar en millor contacte amb el nostre cos, relaxar-nos i meditar. Per tant, tot es basa en postures ben fetes. Aquest llibre en repassa 52 ideals per als nens i nenes.

 

Un bosc tranquil

Aquest llibre reuneix un conte per ser explicat, consells i exercicis. Tot en un recull de pàgines per tal d’aproximar el món de la meditació i tècniques de relaxació als petits.

llibres de relaxació per a infants

 

Medita amb mi

Els animalons d’aquest llibre ensenyen les tècniques de la meditació pas a pas, amb explicacions i il·lustracions senzilles pels nens i nenes.

llibres de relaxació per a infants

 

Concentració i relaxació per a nens

La relaxació no pot existir sense la concentració, i la concentració a vegades pot resultar difícil d’aconseguir en els nens i nenes més inquiets. Aquest llibre dóna la clau per a aconseguir aquesta concentració i treballar tècniques de relaxació.

 

Meditació per a infants

L’estrès és un dels problemes més estesos, i encara que no ho sembli també es dóna molt en nens i nenes petits. Per això, en aquest llibre tracten la meditació com al remei principal per l’estrès mitjançant tècniques diferents pensades pels més petits.

 

Relaxacions

Aquest petit llibre mostra la relaxació des de l’arrel amb diferents tècniques i instruments per tal d’ajudar als petits de la casa.

llibres de relaxació per a infants

 

Jo també faig ioga

El ioga sempre és millor fer-ho en grup, s’aprèn molt més i a més a més es pot convertir en una activitat rutinària per passar-ho bé en família. Aquest llibre n’explica com fer-ho i en quins moments.

llibres de relaxació per a infants

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.