MUSEU DE CERA DE BARCELONA

Vols veure el teu personatge preferit i fer-te una foto amb ell? Vine al Nou Museu de Cera!

  • Obert divendres, dissabtes i diumenges.

El Nou Museu de Cera es troba al carrer més emblemàtic de Barcelona: Les Rambles. Un projecte totalment renovat, tant en l’àmbit conceptual com de figures, on es combinen personatges emblemàtics i l’última tecnologia per a fer-te viure una experiència inoblidable.

museu de cera de barcelona

Personatges que han destacat al llarg de la història i que queden inmortalitzats al museu amb gran realisme.

museu de cera de barcelona

Aquest és un museu que fascina als més petits, pel misteri i la màgia, i per les sensacions que els provoca: por, riure, emoció o tendresa. Serà una visita que els impactarà i que recordaran per sempre.

museu de cera de barcelona

Un museu actual en el qual podem trobar 28 escenaris com La Casa de Paper, Star Wars o el Hall of Fame en els quals es troben més de 120 figures a escala real tant de personatges clàssics com Picasso o El Quixot com dels més actuals, com Rosalia o Billie Eilish.

museu de cera de barcelona

Mai saps què serà el següent que et trobis al Museu de Cera de Barcelona. Amb més de 200 figures representant diferents escenes històriques, la col·lecció del Museu de Cera de Barcelona abasta moltes àrees i temes.

museu de cera de barcelona

No t’oblidis de la nostra última parada, el Bosc de les fades, l’emblemàtic bar, ambientat en un bosc encantat, un autèntic oasi enmig de la ciutat.

🔎 Compra les entrades pel museu de cera AQUÍ

 

 
 

El bosc de les fades, al Museu de Cera

Quan acabis la visita al museu, visita El Bosc de les Fades, un cafè ambientat en un bosc ple de gnoms, fades i llums de colors.

El Bosc de les Fades és una atracció més del museu. És un espai màgic ple d’arbres molt especials i de diferents criatures. Cada racó, cada detall amaga un tresor i una història.

 MÉS INFORMACIÓ

Museu de Cera

Passatge de la Banca nº7 - Barcelona

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.3774139, 2.175178
E-mail:
info@museocerabcn.com
Web:
http://www.museocerabcn.com/

Més informació