FEM BULLIR L’OLLA, A CALDES DE MONTBUI

El Mercat de l’Olla i la Caldera

  • Acte central del programa “Fem bullir l’olla”
  • Dies 14 i 15 de març de 2020

El Mercat de l’olla i la caldera és l’acte central del programa “Fem bullir l’olla”

La vila termal celebrarà la 12a edició del mercat d’artesans i gastronòmic més singular del territori català, dedicat als productes de la terra.

En aquesta edició, es cuinaran llenties en les calderes i cigrons en l’olla més gran de Catalunya, amb aigua termal i llenya. Tot plegat acompanyat de botifarra calderina.

fem bulli l'olla

Aquest any es farà també  la campanya gastronòmica «Se’ns en va olla!»: cada restaurant oferirà un plat estrella singular dins la seva carta.
També es farà l’activitat de “L’anada de l’olla de la Fira”  amb el salt de pont (puenting) des del pont de Can Rius.

Una cita amb la gastronomia i l’aigua termal

El Mercat va néixer amb l’objectiu de singularitzar i posar en valor els productes de proximitat i de qualitat  i els productes típics calderins, cuinats amb aigua termal.

Hi haurà un ambient molt festiu i familiar amb parades de productes gastronòmics i productes artesans i activitats i taller familiars.

A tot plegat s’afegeix una singularitat calderina: l’olla gegant amb 1.600 litres de capacitat on es cuinaran cigrons amb aigua termal i llenya.

Durant el mercat també podreu participar en els tallers familiars o assaborir altres grans plats de la cuina a través de les activitats anomenades “tastaolletes”.

Ho podreu assaborir tot plegat i alhora passejar per les 100 parades que s’instal·laran al centre històric i gaudir del conjunt de tallers i activitats per a tots els públics que oferirà el mercat.

Aquí trobareu una demostració d’artesania i oficis antics relacionats amb  la terrissa, la cistelleria i la cuina. I parades d’artesania diversa: culleres de boix, olles i cassoles d’aram, estris de cuina, vidre, ceràmica, fusta, pintura, bijuteria, minerals, sabons…

En el recorregut, podreu afegir una parada en qualsevol dels restaurants calderins que participen en el Fem bullir l’olla i gaudir de la gastronomia de cullera més típica de la zona.

Mira tota la programació > AQUÍMÉS INFORMACIÓ

Amb nens a Caldes de Montbui

Comarca:

Vallès Oriental
Latitud i Longitud:
41.6324347, 2.157960
Telèfon:
93 865 41 40
E-mail:
thermalia@caldesdemontbui.cat
Web:
http://www.visiteucaldes.cat/?#