VAIXELLS DE CLOSCA

Batalla naval amb les closques de les nous

Als adults ens agrada molt fer la sobretaula després d’un bon àpat. I mentre gaudim d’aquest moment, els més petits sovint s’avorreixen i comencen a estar neguitosos i amb ganes de jugar.

Si hem menjar fruits secs, i entre ells nous, podem aprofitar-ne les closques i muntar una batalla naval al bell mig de la taula. Veureu com la mainada s’entreté d’allò més amb un simple joc que farà volar la seva imaginació.

Al moment de menjar les nous intenteu que es trenquin just per la meitat.
Agafeu-ne les closques i netegeu-ne bé l’interior.

Amb els papers, retalleu formes de veles, deixat el marge ample una mica més llarg per tal d’embolicar-lo a l’escuradents.

Deixeu que siguin els petits que pintin les seves banderes, imaginant-se els colors de la bandera del seu país imaginari o bé fent banderes pirates com si estiguéssim al Carib.

Amb les banderes ben pintades, les emboliquem per una banda als escuradents i aquests els enganxem a la base interior de les nous amb l’ajuda de pega instantània.

I ja podem començar l’aventura pels mars del sud on mariners, pirates i corsaris es convertiran en els protagonistes de la sobretaula.
MÉS INFORMACIÓ

Més informació

Què necessitem?

  • Les closques de les nous que ens haguem menjat
  • Escuradents, papers, colors i pega per fer les veles.

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.