FEM UN MARC DE FOTOS


Les fotografies més xulis en marcs de fotos fets per nosaltres.

Quan tenim roba que ja no ens posem, normalment la donem o la portem a algun lloc perquè algú altre l’aprofiti, però si aquesta roba està molt malmesa, podem fer-ne draps o … podem fer un marc de fotografies molt original i bonic.

Així, posant-hi les fotos de la família o dels amiguets, no només estarem exhibint els nostres records i gent estimada, sinó també la nostra creativitat.

Agafem el cartró i el tallem a la mida del marc que vulguem fer.

Amb un llapis i una regla, tracem el que serà el forat per on veurem la fotografia (deixant un marc exterior de dos o tres dits, depenent de la mida).

Retallem aquest contorn interior i ja tindrem el marc fet.

Amb els trossets de roba, anem revestint els marcs.

Podem fer-ho tot d’una mateixa tela o combinar-ne vàries com si estiguéssim fent un collage.

Lo important és que quedin bé les teles per davant. Per darrera podem enganxar-les amb pega o celo (penseu que aquesta part no es veurà).

.

Quan ho tinguem tot folrat, posem la fotografia a sota, i per darrera d’aquesta hi enganxem un cartró de la mateixa mida del marc.

I ja quasi ho tindrem. Només ens faltarà retallar un tros petit de cartró per enganxar a la part de darrera i que ens servirà per aguantar el marc de peu a sobre d’una taula o prestatge.

 

.

 

 

QUÈ NECESSITEM?

Trossets de teles de diferents colors

– Cartró (d’una caixa de sabates, per exemple)

– Tisores o cúter

– Pega i celo

Llapis i una regla

.

 
 

 

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page