PARC INCLUSIU A LA GARRIGA

Parc Integra, el primer parc inclusiu de Catalunya

Dissenyat i instal·lat per Happyludic, és el primer de Catalunya adaptat a la diversitat funcional on tots els nens i nenes hi poden jugar junts.

Es troba a La Garriga, a la zona de la Sínia (c/ Torrent de la Sínia cantonada Ctra. Nova).

L’humorista Peyu, en Blai i l’Arnau protagonitzen la campanya que l’empresa de mobiliari urbà i parcs infantils ha creat per donar-lo a conèixer.

Els pares de l’Arnau, en Joan i la Mercè, no van dubtar ni un moment quan Happyludic els hi va proposar que l’Arnau participés a la campanya. Van posar totes les facilitats i es van desplaçar a La Garriga per la gravació. Era la primera vegada que l’Arnau es gronxava i pujava a un balancí i l’experiència va valer la pena. ”

Cinc jocs adaptats i inclusius

El Parc Integra està format per cinc jocs on hi poden jugar junts nens i nenes amb diferents capacitats. Es tracta d’un multijoc, una balança, un giratori, un gronxador i una molla. Els tres primers estan adaptats per cadires de rodes i el disseny dels dos últims assegura l’estabilitat dels nens que poden gronxar-s’hi sense caure. El parc també inclou un panell d’acer corten, personalitzat per cada municipi, on s’informa sobre les característiques dels diferents elements.

parc inclusiu

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

MÉS INFORMACIÓ

Lloc

Zona de la Sínia
c/ Torrent de la Sínia, cantonada Ctra. Nova (La Garriga)

Comarca:

Vallès Oriental
Latitud i Longitud:
41.6864140, 2.2815412
Telèfon:
902 555 910
Web:
http://happyludic.com/?#

Com Arribar-hi