PARC INCLUSIU A LA GARRIGA

vallès oriental amb nens

Parc Integra, el primer parc inclusiu de Catalunya

Dissenyat i instal·lat per Happyludic, és el primer de Catalunya adaptat a la diversitat funcional on tots els nens i nenes hi poden jugar junts.

Es troba a La Garriga, a la zona de la Sínia (c/ Torrent de la Sínia cantonada Ctra. Nova).

L’humorista Peyu, en Blai i l’Arnau protagonitzen la campanya que l’empresa de mobiliari urbà i parcs infantils ha creat per donar-lo a conèixer.

Els pares de l’Arnau, en Joan i la Mercè, no van dubtar ni un moment quan Happyludic els hi va proposar que l’Arnau participés a la campanya. Van posar totes les facilitats i es van desplaçar a La Garriga per la gravació. Era la primera vegada que l’Arnau es gronxava i pujava a un balancí i l’experiència va valer la pena. ”

Cinc jocs adaptats i inclusius

El Parc Integra està format per cinc jocs on hi poden jugar junts nens i nenes amb diferents capacitats. Es tracta d’un multijoc, una balança, un giratori, un gronxador i una molla. Els tres primers estan adaptats per cadires de rodes i el disseny dels dos últims assegura l’estabilitat dels nens que poden gronxar-s’hi sense caure. El parc també inclou un panell d’acer corten, personalitzat per cada municipi, on s’informa sobre les característiques dels diferents elements.

parc inclusiu

MÉS INFORMACIÓ

lloc

Zona de la Sínia
c/ Torrent de la Sínia, cantonada Ctra. Nova (La Garriga)

Comarca:

Vallès Oriental
Latitud i Longitud:
41.6864140, 2.2815412
Telèfon:
902 555 910
Web:
http://happyludic.com/?#

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.