CASA MUSEU L’AGUSTÍ, AL VALLÈS ORIENTAL

Descobrim com es vivia segles enrera en una masia del Montseny

A LA CALMA – PARC ETNOLÒGIC DE TAGAMANENT

L’antiga masia de l’Agustí, just sota l’ombra del turó del Tagamanent, és una oportunitat quasi única per traslladar-nos en el temps cap a èpoques passades i veure com es vivia en els segles XVII i XVIII.

A través de la visita guiada d’una hora de durada que es pot fer, descobrirem els diferents racons i estances d’aquesta masia.


PUBLICITATAl llarg de la visita podrem contemplar els objectes de l’època i gaudir de les músiques, les olors i les imatges que acompanyaven un dia qualsevol a ca l’Agustí, submergint-nos d’aquesta manera en la vida quotidiana d’una família pagesa de muntanya.

CASA MUSEU L'AGUSTÍCASA MUSEU L'AGUSTÍ

Aquesta masia data del segle XV, tot i que l’aspecte actual correspon és fruit de les diferents remodelacions i canvis que va patir fins al segle XVIII.

CASA MUSEU L'AGUSTÍCASA MUSEU L'AGUSTÍ

Els dissabtes, diumenges i dies festius hi ha programat un passi de 16:30 a 17:30. (Cal reservar la visita amb anterioritat)

Centre d’informació

Situat a la masia El Bellver, el centre hi trobareu informació sobre possibles rutes, itineraris i llocs d’interès per visitar a la zona.

També hi trobareu informació sobre les múltiples activitats de tot tipus al Parc Natural del Montseny (exposicions, tallers, activitats lúdiques i educatives per als més menuts….)

Obert els dissabtes, diumenges i dies festius de 9 a 17 hores.

PUBLICITATMÉS INFORMACIÓ

Casa Museu l'Agustí

Masia El Bellver s/n08593 TagamanentBarcelona

Comarca:

Vallès Oriental
Latitud i Longitud:
41.7591783, 2.300637
Telèfon:
937445082
Web:
http://www.lacalma.net/?#

Més informació

Com arribar-hi

  • Per la C-17 (antiga N-152), agafar la sortida de Tagamanent (abans d’Aiguafreda si veniu del sud, o passat aquest poble si veniu del nord). Seguir la indicacions de La Calma – Parc Etnològic de Tagamanent. Continuar una 7 Km. per la pista fins arribar al pàrquing de La Calma.

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.