LABERINT DE BLAT DE MORO, A LLEIDA

Endavant i sense por

Obert! Temporada 2019.

Lleida compta amb el primer laberint de blat de moro. Podreu entrar però… podreu sortir?

Té una extensió de 3 hectàrees on trobareu més de 2 quilòmetres de passadissos.


PUBLICITATEl Laberint de Blat de Moro es troba a la finca agrària “Masia l’Esperança” de Castellserà. Com tots els laberints tradicionals està format per un seguit de camins, alguns sense sortida, que transcorren entre les rengleres de blat de moro de la finca.

laberint de blat de moro amb nens

 

Per recórrer el laberint, els caps de setmana, cal anar vestit i calçat amb roba còmoda i anar amb bon humor i ganes de passar-ho bé, ja que és una activitat xocant degut a la sensació que provoca estar completament desorientat, sense veure res més que blat de moro al voltant més immediat (pensem que el blat de moro arriba als dos metres i mig d’alçada). Es pot recórrer durant els matins o bé, prèvia reserva, a les nits, en aquest cas caldrà anar preparat amb llanternes.

laberint de blat de moro

 

L’activitat però, no es recomana a persones que pateixen claustrofòbia, o a persones que tenen molta por, especialment la visita nocturna on aquestes sensacions augmenten considerablement (es recomana de portar mòbil durant el recorregut nocturn per poder facilitar la sortida, si és el cas). De  fet, el recurs de trobar-se dins un camp de blat de moro és utilitzat freqüentment al cinema, inclòs hi ha pel·lícules de terror prou conegudes basades en la utilització d’aquest recurs com és “Los niños del maíz”.

Laberint amb data de caducitat

A diferència d’altres laberints, el laberint de blat de moro té data de caducitat. Es mantindrà fins que sigui hora de collir el blat de moro, a mitjans-finals de Setembre o a principis d’octubre, en funció del temps que faci.


PUBLICITATMÉS INFORMACIÓ

Laberint de blat de moro amb nens

Masia l'Esperança - Castellserà - Lleida

Comarca:

Urgell
Latitud i Longitud:
41.8143085, 1.004380
Mòbil:
675951526
Web:
https://laberintdeblatdemoro.cat/?#

Més informació

Publicitat

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.