EN VAIXELL A LA DESEMBOCADURA DE L’EBRE


On el riu es junta amb el mar

Navegar pel riu Ebre fins a trobar-nos amb el mar és una excursió que no ens podem perdre si anem al Delta de l’Ebre.

EN VAIXELL A LA DESEMBOCADURA DE L'EBRE

El viatge en vaixell fins a la desembocadura de l’Ebre és una experiència per fer en família que ens sorprendrà per les diferents  aus (ànecs, flamencs i ocells de tota mena) que anem veient pel recorregut  i pel paisatge del Parc Natural del Delta de l’Ebre, l’Illa de Buda, l’Illa de Sant Antoni i el Garxal.

EN VAIXELL A LA DESEMBOCADURA DE L'EBRE

Quan l’aigua del riu es junta amb l’aigua del mar ja veureu que el vaixell es belluga una mica més. És una sensació molt agradable i emocionant pels més petits.

 

El trajecte que us proposem des de sortir amb nens, té una durada de 45 minuts (anada i tornada) i fa un recorregut d’uns 10 quilòmetres. El recorregut es fa amb un guia que ens explica tots els detalls i característiques del paisatge que anem veient.

Els horaris:

11:30 (Mínim 10 persones)
12:30 (SORTIDA SEGURA)
13:30 (Mínim 10 persones)
15:30 (SORTIDA SEGURA)
16:30 (Mínim 10 persones)
17:30 (Mínim 10 persones)
18:30 (Mínim 10 persones

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

MÉS INFORMACIÓ

Final Goles de l'Ebre s/n

Comarca:

Baix Ebre
Telèfon:
977 480 128
Mòbil:
629534757
E-mail:
info@creuersdeltaebre.com
Web:
http://creuersdeltaebre.com

Més informació

COM ARRIBAR-HI

N-340 direcció Deltebre-Riumar-Desembocadura
AP-7 sortida 41 d’Amposta, sortida 40 de Tortosa – l’Aldea, sortida 39 l’Ampolla i seguint la mateixa direcció Deltebre-Riumar-Desembocadura

L'embarcador es troba a Deltebre, heu de seguir la T-340 direcció Riumar i seguir les indicacions de Illa de Buda. trobareu l'embarcador i la guixeta per comprar el bitllets just davant del restaurant Ca la Nuri. Hi ha una zona d'aparcament on podreu deixar el vostre vehicle.

vaixell deltebre 03