EL PETIT TREN DE LES MINES, A VALLCEBRE

TANCAT TEMPORALMENT

Tots al tren!

El Petit Tren de les Mines, és una bona activitat per sortir amb nens. Es tracta d’un autèntic tren miner (locomotores i vagonetes), dels que circulaven per dins les galeries subterrànies de les mines del Berguedà. Actualment  fa tot el recorregut per l’exterior.

Es troba al municipi de Vallcebre, al Berguedà (província de Barcelona), a més de 1.600 metres d’altitud sobre el nivell del mar, en un privilegiat indret, i amb un magnífic paisatge, on es pot veure des del Montseny fins a la Tossa d’Alp.


PUBLICITATEl recorregut és petit ( te una durada de 5 minuts fins a la mina) però us quedareu impressionats amb el paisatge. Es tracta de 500 metres de recorregut que ens permetran gaudir d’un dels barrancs més desconeguts i impressionats del municipi, el torrent del Forat Negre.

El trenet miner inicia el seu viatge al pas de nivell de la carretera asfaltada que uneix Vallcebre amb Coll de Pradell.

Això permet gaudir en família del paisatge, de les 4 locomotores i de més de 30 vagonetes, que ha estat restaurades i recuperades d’antigues explotacions mineres.

Quan els viatgers arriben a la mina, un membre de l’associació explica la història minera de la comarca i altres curiositats.

Preu: la voluntat

➡ Mira la guia que hem preparat a Sortir amb nens on trobaràs els millors trenets per anar amb nens! Trenets per nens AQUÍ

Guardar

MÉS INFORMACIÓ

Associació Trens Miners Turístics

Mina Nova de Coll de Pradell - Vallcebre, Berguedà

Comarca:

Berguedà
Latitud i Longitud:
42.2006354, 1.783378
Mòbil:
653942475
E-mail:
info@trensminersturistics.org
Web:
http://www.trensminersturistics.org/?#

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.