TARDES DE CONTES AL CALL DE GIRONA

Activitats d’estiu amb nens al Call de Girona

En Xim de les olles i el tiramisú amb Olga Cercós

19 de juliol a les 18 hores
Per a infants a partir de 5 anys

Aquest conte explica la història d’en Xim, un nen que de gran vol ser cuiner però com que els pares no li deixen fer servir els fogons ni els ganivets sempre juga a fer de cuiner a la seva habitació: les llanternes fan de fogons i el regle és el ganivet…i com que sempre pica les olles: xim, xim, xim!, l’anomenen així: Xim.

Conte adaptat a la llengua de signes catalana.

Activitat gratuïta

La maleta de contes amb David Planas

26 de juliol a les 18 hores
Per a infants a partir de 5 anys

Aquesta és la meva maleta. Em serveix per a viatjar, i sempre en un racó hi vaig guardant contes i històries d’arreu.

Només cal bufar una mica perquè en surtin de dins els més divertits i esbojarrats personatges….Qui sap si en un d’aquests viatges que he fet, no s’hi ha quedat amagat un conte relacionat amb el Call de Girona?

Activitat gratuïta

Sopa de pedres amb Jomeloguisjomelo.com

2 d’agost a les 18 hores
Per a infants a partir de 5 anys

Un soldat arriba a un poble on hi hagut una guerra, la gent del poble no el rep gens ni mica bé, tot al contrari, no volen donar-li res de menjar, amb l’excusa que no tenen res per donar-li.

El Soldat s’empescarà una de bona per tal de fer veure a la gent del poble que entre tots compartint el poquet que tenen se’n poden sortir.

Activitat gratuïta

Una carretada de contes amb Alehop Produccions

9 d’agost a les 18 hores
Per a infants a partir de 5 anys

Han arribat dos personatges estranys i molt curiosos a la vila, semblen viatjants, ningú els ha vist mai abans. Són la Filigrana Gràcia i en Joseph Tour. Van acompanyats del seu atractiu, misteriós i inseparable carro carregat d’històries que han anat recollint per arreu al llarg dels anys.

Si obriu bé els ulls i pareu bé les orelles, amb molt de gust us explicaran el perquè del seu ofici, l’ofici dels Trobadors! Amb les sorpreses que amaga el seu carro es guanyen la simpatia de grans i petits. I ara silenci que el carro s’obra i… sembla que comencen!

Activitat gratuïta

Contes per menjar amb el xef Joan Ferran

16 d’agost a les 18 hores
Per a infants a partir de 5 anys

Joan Ferran, l´únic cuiner del món amb 3 estrelles Miguelín, estarà amb tots nosaltres per explicar-nos els seus deliciosos “Contes per menjar”, cinc històries per llepar-se els dits!

Les històries combinen la teatralització, el conte didàctic i la participació activa del públic. Una forma divertida i amena de transmetre als més petits la importància d´una bona alimentació.

Activitat gratuïta

Contes per llepar-se els dits amb Albert Quintana

23 d’agost a les 18 hores
Per a infants a partir de 4 a 10 anys

Contes per llepar-se els dits és un espectacle de contes populars jueus i d’arreu del món dirigit al públic familiar. És una dedicatòria a les bones històries i al bon menjar. Una moment per gaudir de contes i de bona companyia. I, qui sap si d’alguna sorpresa més.

Activitat gratuïta

La filla del senyor Bianchi amb la companyia Brif, Braf, Bruf

30 d’agost a les 18 hores
Per a infants a partir de 4 anys

El món dels contes està a punt de desaparèixer.

El problema és que cada vegada hi ha menys nens i nenes que vulguin escoltar contes i cada dia desapareixen colors i olors a Varese, el país dels contes i els seus habitants, cada dia estan més cansats i mica en mica van desapareixent. Les filles del senyor Bianchi, la Dàlia i la Nanook, vénen de Varese per dur a terme una missió: buscar nens i nenes que vulguin escoltar contes i així evitar que Varese, desaparegui. Intentaran obrir les maletes dels contes que fa tant i tant temps que no s’obren…, però no és fàcil, per fer l’encanteri, necessiten molts nens i moltes nenes que els ajudin!

Activitat gratuïta

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

MÉS INFORMACIÓ

Contes per a infants a Girona

Activitats gratuites sortir amb nens
Carrer de la Força, 8. (17004 Girona)

Comarca:

Gironès
Latitud i Longitud:
41.9859920, 2.823044

Com Arribar-hi