LA NENA DELS PARDALS, AL SAT! TEATRE DE BARCELONA

Un espectacle poètic i emocionant sobre els petits herois quotidians.

Dies 18 i 19 de març de 2017
Per a infants a partir de 5 anys
Dissabtes a les 17.30 hores
Diumenges a les 12 i 17.30 hores

Quan a la Xina s’intenta exterminar tots els pardals perquè es mengen gran part de les collits, la Ming-Li decideix salvar tants pardals com pugui. El valerós gest d’una nena petita serà una lliçó per als qui no van saber veure la importància de cada espècie en el cicle de la vida.


La nena dels pardals s’inspira en un conte amb el mateix nom de la Sara Pennypacker que està basat en un fet històric real situat a la Xina de Mao Zedong. Un conte amb un rerefons ecologista, que defensa la necessitat de respectar la vida de totes les espècies; que parla també de la injustícia de certes lleis i per tant, de la importància de tenir un criteri propi, i de la saviesa innata dels nens.

Amb les il·lustracions de Noemí Villamuza i la música en directe de La Tresca i La Verdesca.

Durada: 1 hora

Bombolles de paper, amb Bàcum

Diumenge 26 de març a les 12 i 17.30 hores
Per a infants a partir de 3 anys

Dansa, música en directe i interacció multimèdia.

“Bombolles de paper” és un espectacle de dansa, música en directe i interacció multimèdia.

Una ballarina, la Irina Martínez, i un músic, el Joan Laporta, són els encarregats de crear aquest espai màgic per a tota la família.

A través de la història del Roger, un trompetista enamorat de les coses rodones, l’escenari s’omple de bombolles de colors digitals, bombolles de sabó que interactuen amb la dansa, a més d’ombres i globus.

Una proposta visual i plàstica que juga des de la imaginació del nen/a (i l’adult) transportant-lo a un espai on tot és possible.
Un recorregut per un món fantàstic ple de bombolles de sabó, de paper, digitals, de globus, amb ombres, amb llum negra,..

Un espectacle màgic i dinàmic on nens i nenes no podreu desenganxar la mirada de l’escenari i en el que acabareu participant activament.

Preu: 9,5 euros

Durada: 50 minuts

MÉS INFORMACIÓ

SAT! Teatre de Barcelona

C/ Neopàtria, 54. 08030 Barcelona

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.4305710, 2.188920
Telèfon:
93345 79 30
Web:
http://www.sat-teatre.cat/?#

Més informació

Com arribar-hi
En metro: L1 Fabra i Puig En autobús: 11, 26, 34, 35, 36, 40, 62, 74, 96, 97, 104,126, B20, B22, N3, N9 En tren: Barcelona Sant Andreu Arenal i Barcelona Sant Andreu Comtal Web de l’Espai Dansat! www.espaidansat.cat teatre familiar al sat

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.