EXCURSIÓ AMB NENS A VILADRAU PER CONÈIXER ELS CASTANYERS

Excursió amb nens a Viladrau per descobrir la cultura al voltant dels castanyers i les castanyes.

Dies 4, 11 i 18 de novembre de 2018 d’11.00 a 13.30h
Per a infants a partir de 4 anys

Castanyes, castanyers i tardor: Un moment únic al Montseny

Viu una matinal tardoral a Viladrau per descobrir i vivenciar un dels moments més màgics al Montseny ple de colors, olors i vivències de tardor.


PUBLICITATUna passejada familiar de baixa dificultat pels boscos i corriols, per tal de conèixer i experimentar el passat, el present i el futur d’un dels arbres més emblemàtics del Parc Natural del Montseny, Reserva de la Biosfera: els castanyers.

Excursió amb nens a Viladrau

Ens aproparem per mitjà d’anècdotes, contes i llegendes a una cultura lligada a les castanyes i castanyers, que amb el pas del temps s’ha anat oblidant i que volem recuperar.

Excursió amb nens a Viladrau

Una proposta motivadora que us farà viure les castanyedes del Montseny de manera responsable, diferent i única, en el seu moment culminant, la tardor.

Punt  de trobada: Hostal Bofill
Preu: 8€ / De 0 a 3 anys gratuït.

Possibilitat de fer activitats per a grups en altres dades.

MÉS INFORMACIÓ

EduCa Viladrau Turisme sostenible al Montseny. Activitats en família

data inici
04-11-2018
data fi
18-11-2018

Lloc

Hostal Bofill
C/ Sant Marçal, 2 Viladrau

Comarca:

Osona
Latitud i Longitud:
41.844940, 2.393640
Telèfon:
686 62 81 52
Mòbil:
670 22 46 49
E-mail:
educa@educaviladrau.com
Web:
https://www.educaviladrau.com/?#

Més informació

Castanyes, castanyers i tardor!

Activitats en família per descobrir un moment únic al Montseny. Veniu a Viladrau!EduCA Viladrau, empresa acreditada amb la Carta Europea de Turisme Sostenible (CETS) del Parc Natural del Montseny, amb més de 30 anys d’experiència,  us proposa la descoberta vivenciada de la tardor, un moment especial al Montseny, d’un dels arbres més emblemàtics del Montseny, mitjançant un dels seus arbres més emblemàtics, el castanyer i un dels fruits de tardor per excel·lència, la castanya.▪    EduCA Viladrau és un equip de professionals del turisme sostenible arrelat al territori. ▪    Proporciona experiències per descobrir, emocionar-se, sentir... i viure. ▪    Dissenya i realitza propostes turístiques des del rigor i del coneixement d’un territori singular. ▪    Compta amb un ventall ampli d’activitats úniques per a tots els públics basades en el turisme sostenible, responsable i de qualitat.