JOC INTERACTIU PER FER AMB NENS A CANET DE MAR

El Griu de Canet: un joc interactiu per a tota la família!

Descarrega’t l’App i viu una història emocionant al costat d’un ésser fantàstic!

El Griu és un animal mitològic, meitat àliga, meitat lleó. Esbrineu les pistes repartides per Canet i busqueu-lo en el valuós patrimoni cultural de la vila.

Es pot jugar de diverses maneres, en forma de gimcana, de geocaching o de joc d’observació. Una novel·la il·lustrada acompanya el joc i ens relata una història de Canet en la qual, el protagonista és un griu i un jove mariner captivat per la seva existència.

Per jugar a El Griu de Canet haureu d’aconseguir el mapa/guia a l’Oficina de Turisme de Canet, baixar-vos l’aplicació, i a través del vostre smartphone i mitjançant realitat augmentada, sortiu a cercar els punts geoposicionats pels escenaris patrimonials de Canet, trobeu les pistes, responeu les preguntes i esbrineu els misteris del griu de Canet.


PUBLICITATEl mapa, acompanyat d’un relat, us servirà per trobar les respostes correctes i fruir d’una experiència completa, virtual i real.

No sents curiositat per saber quin era el nom del Griu? I el de qui va ser el seu company, el mariner? Comença la Griumcana!

LA GRIUMCANA

El joc consisteix a completar el llistat de preguntes del mapa mitjançant les pistes dels punts geoposicionats de color blau.

Localitza el primer punt, camina fins arribar-hi (t’ajudarà la brúixola del mòbil), selecciona el punt i pressiona sobre els botons que et proporcionen més informació.

Comença a esbrinar pistes. Per a això hauràs de cercar la resta de punts i apropar-t’hi. No hi ha un ordre preestablert, pots fer el camí de la manera que vulguis.

Quan arribis a cadascun dels punts, llegeix o escolta atentament la informació. La pregunta i la resposta estaran relacionades amb aquella posició geogràfica.

Escriu la resposta al lloc corresponent del mapa.

Un cop completat tot el recorregut i contestades les preguntes, obtindràs el nom del griu i del mariner del conte.

Si envies la resposta al correu electrònic turisme@canetdemar.cat rebràs una sorpresa.

GRIUWATCHING

De la mateixa manera que el birdwatching és el joc de buscar i reconèixer ocells, et convidem a buscar els animals de Canet, grius inclosos. Juga amb els teus amics a trobar-los, omple la taula que trobaràs al mapa. Cada icona representa un espai on hi ha un llistat amb claus que caldrà anotar en el mapa segons l’animal que trobis. Qui més en troba i qui més punts fa, guanya.

A més, tens tres punts especials per la quantitat d’animals que trobis: la Riera Sant Domènec, el Cementiri i la Misericòrdia. Pots jugar a trobar-los en el mínim de temps possible o seguir les instruccions del teu smartphone.

GRIUCACHING

El geocaching és l’activitat d’amagar i trobar “tresors”, a qualsevol lloc, amb l’ajuda del GPS del teu smartphone. Canet en té uns quants, de tresors. Representat amb un icona de color verd, l’aplicació permet accedir a la pàgina web oficial de geocaching. Aquest amagatall està disponible per a tota la comunitat de cercadors d’arreu del món.

griu de canet


PUBLICITATMÉS INFORMACIÓ

Oficina d'informació turística de Canet de Mar

Casa Museu Lluis Domènech i MontanerXamfrà de les rieres Gavarra i Buscarons, s/n08360 Canet de MarBarcelona

Comarca:

Maresme
Latitud i Longitud:
41.6667173, 2.5394196
Telèfon:
937940898
E-mail:
turisme@canetdemar.cat
Web:
http://www.turismecanet.cat/?#

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.