LLIBRES DE CUINA PER A NENS I NENES

libros de cocina para niños

Aprenem a cuinar amb els llibres de cuina!

Si els teus fills i filles s’interessen per la cuina, s’ha d’alimentar molt bé aquesta passió! No hi ha res millor que t’agradi la cuina; estimula la imaginació i els sentits, i és un bon entreteniment per gaudir en família! Des de Sortir amb nens us recomanen uns quants llibres de cuina per a nens i nenes.

llibres de cuina per a nens

 

Experimenta cuina

Aquest llibre compta amb 22 receptes senzilles per començar a cuinar amb els petits. Els passos són fàcils de seguir i si veiem que el nen o nena ja té una experiència en cuina, fins i tot els podem deixar cuinar mentre els vigilem.

llibres de cuina per a nens 

Les receptes més extraràtiques

Què us sembla si el nostre company de cuina és en Geronimo Stilton? Quina bona estona passarem amb ell i les seves receptes! Compta amb les 34 receptes preferides del ratolí, i són ben nutritives i sanes.

llibres de cuina per a nens

 

Llibre de receptes MasterChef Junior

Si sou uns apassionats de la cuina, segur que coneixeu el programa MasterChef junior! Aquí teniu el llibre! Amb les receptes més divertides per fer amb els més petits de la casa.

llibres de cuina per a nens

 

Les meves receptes

Tot i que no és ben bé un llibre de receptes, en aquest cas és un regal perfecte per als nens i nenes que ja tenen experiència i comencen a donar passes  a la cuina. Al llarg d’aquestes pàgines podran anar apuntant les seves pròpies receptes.

llibres de cuina per a nens

 

Llibre de receptes de pasta

Oh, la pasta! Potser un dels plats més recurrents i preferits dels més petits. I si proven ells mateixos de fer aquestes receptes? Amb l’ajuda d’aquest llibre dirigit als nens i nenes, segur que ens sorprenen.

llibres de cuina per a nens

 

La cuina de Peter Pan

Al Christian, com al Peter Pan, els encanta el món dels nens, i per això et porten aquest llibre de receptes senzilles i molt dolces. Totes elles són fàcils i amb ingredients comuns, per poder fer-les moltes vegades!

llibres de cuina per a nens

 

Gelats i postres ràpides

Us imagineu fer gelats i postres en temps rècord? I que a més siguin fàcils i amb ingredients bàsics? En aquest llibre t’expliquen com. Compta amb 10 receptes.

llibres de cuina per a nens

 

Llibre Cocina para niños

Receptes dolces, salades, saludables, variades, amb fruites, verdures… I totes poden ser fetes pels petits de casa! Fins i tot hi porta un barret de xef amb el seu davantal i una bona cullera de fusta.

llibres de cuina per a nens

 

Taller de galetes

Si a casa sou molt fans de les galetes tenim el llibre perfecte per vosaltres! Inclou moltes varietats de galetes fetes amb diferentss ingredient. Perquè què hi ha més divertit que passar-se una tarda fent galetes?

llibres de cuina per a nens

 

Te cuento en la Cocina, amb Ferran Adrià

El gran xef dels nostres temps, Ferran Adrià, ens descobreix un món de cuina diferent, ple de personatges de contes que ens ensenyaran a fer les seves receptes preferides, pas a pas i amb molts consells.

llibres de cuina per a nens