JOCS D’AFRICA, de Valérie Karpouchko

A jugar!

Per a infants a partir de 6 anys

Àfrica és una terra de jocs. Descobreix 10 jocs d’estratègia i atzar, seleccionats entre els més divertits i antics dels que encara es juguen.

Valérie Karpouchko és especialista en jocs: ella n’inventa i en fabrica… de vegades també els recupera i fa jugar petits i grans pel plaer de retrobar-se, de compartir i aprendre.

jocs d'àfrica

Aquest és un llibre per aprendre a jugar, però també ens ensenya a confeccionar els jocs, tal com els fan en aquell país, de manera tradicional i com a manualitat enginyosa i senzilla. Així aprenem a fer un tauler amb pasta de sal o dibuixat a la sorra, agafem unes quantes petxines, còdols o botons i apa! A jugar!

Jocs de llavors, jocs d’atzar, jocs d’estratègia i un solitari són les propostes de la Valérie Karpouchko per apropar-nos a les tradicions africanes.

A partir de sis anys ja estem preparats per aquestes manualitats i els jocs de taula.

Sabies que allà juguen per passar-s’ho bé?

“El públic participa en la partida amb un munt de comentaris. Rumiar-s’ho gaire o fer veure que es rumia, pot semblar una ofensa; no es juga contra un adversari per demostrar-li superioritat, sinó amb un amic.” Quantes coses podem aprendre d’altres cultures!

De la mateixa col·lecció també trobareu Jocs d’Àsia.

Autor: Valérie Karpouchko
Editorial: Takatuka
Nº pàgines: 26
MÉS INFORMACIÓ

Més informació

Compra'l aquí

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.