FEM MELMELADA DE CARABASSA

receptes de melmelades

Melmelada de carabassa casolana

A cap fruiteria falta la carabassa durant la tardor! I s’ha d’aprofitar mentre estigui al mercat, perquè és boníssima i s’hi poden fer mil receptes amb ella. Aquí us mostrem una de les receptes dolces que es poden fer: la melmelada de carabassa! És totalment sana i bona per a infants i adults.

Melmelada de carabassa

 

Ingredients

Per fer melmelada de carabassa necessitem:

  • 750 gr. de polpa de carabassa
  • 200 gr de sucre
  • Suc i ratlladura de la pell d’una llimona
  • Canyella
Melmelada de carabassa, pas a pas

Primer de tot hem de netejar bé la polpa de la carabassa; traiem les llavors i les restes de pell que hagin quedat. Aleshores tallem la carabassa en trossets petitets en forma de dau i l’aboquem a un bol.

En aquest mateix bol afegim el suc i ratlladura de llimona, el sucre i la canyella fins que veiem que cobrim completament la carabassa. Ho deixem tot junt durant una nit sencera.

L’endemà aboquem tots aquests ingredients en una olla antiadherent, a foc baix, i deixem que es vagi fent durant una mitja hora o fins que veiem que es va reduint. Si queda una mica líquid, podem treure la tapa perquè s’evapori. Molt important anar remenant de tant en tant perquè no s’enganxi.

Per servir la melmelada, s’ha d’esperar que es refredi completament. L’avantatge és que dura molt de temps, així que tenim melmelada de carabassa per avorrir!

 

➡ Mira com fer melmelada de móres AQUÍ

Mermelada de moras.

MÉS INFORMACIÓ

data inici
30-11--0001