ACTIVITATS FAMILIARS AL MUSEU D’ART DE GIRONA

El Museu d’Art de Girona

El Museu d’Art de Girona ofereix un ampli recorregut per l’art català, majoritàriament procedent de les comarques gironines. Un passeig de prop de 1.000 anys d’art amb obres excepcionals des del romànic fins l’actualitat i en un entorn arquitectònic únic i carregat d’història, l’antic Palau Episcopal de la ciutat.

 

Les activitats del Museu

Serveis per famílies – md’A en família.

Consulteu a l’agenda del museu la oferta d’activitats per als més petits de la casa (6 a 12 anys). Hi trobareu tallers, jocs de pistes, visites dinamitzades a les exposicions temporals i un munt de propostes interessants per apropar-nos a l’art en família!

Itinerari de descoberta per a mainada. Els més petits de la casa disposen d’un ampli ventall de làmines temàtiques que els permetran recórrer el museu tot resseguint i descobrint detalls de les obres exposades. Gratuït.

Punts de descoberta. Diversos espais del museu permeten endinsar-se en els secrets i les curiositats de la creació artística. Hi podreu conèixer els procediments artístics de la pintura sobre taula, el procés del daurat, i el procés d’elaboració dels pigments. Gratuït.

Per molts anys! El museu ofereix serveis i espais per a organitzar festes d’aniversari per a nens i nenes de 3 a 12 anys: visita dinamitzada, taller d’art i cessió d’espais per a la celebració. Consulteu preus, calendari i possibilitats al web del museu.

Més informació: reserves.girona.acdpc@gencat.cat

 

Escape room urbà: l’enigma del Museu

  • Dies a concretar
  • LLoc de trobada: Pl.Catalunya
  • Adreçada a: nois i noies de 8 a 13 anys acompanyats d’una persona adulta

museu d'art de Girona

A les sales del Museu d’Art de Girona s’hi amaga un cofre que fins ara mai ningú ha pogut obrir! La vostra missió és localitzar-lo i desxifrar la contrasenya per obrir-lo. Amb un mapa de la ciutat de Girona, haureu d’anar seguint les pistes i resoldre enigmes per tal d’aconseguir les cinc xifres del cadenat i poder obrir el cofre. Amb l’ajuda de la guia que us acompanyarà, fareu un recorregut pels carrers del Barri Vell de Girona per descobrir, a través de diversos indrets de la ciutat, cinc obres emblemàtiques de la col·lecció del Museu i els secrets que amaguen.

Lloc de trobada: Font de Pl. Catalunya

A cura de: Serveis Educatius del md’A

Preu de l’activitat: Les activitats familiars són de pagament per als infants (10 €) i gratuïtes per al seu acompanyant (únicament una persona per infant).

Venda d’entrades: entrades.museuart.cat

  

Caçamosques a Girona!

  • Dies a concretar
  • Adreçat a nens i nenes de 4 a 10 anys acompanyats d’una persona adulta
  • Lloc de trobada: Plaça de Sant Feliu, davant del Cul de la Lleona

Coneixeu la llegenda de les mosques de Sant Narcís? Poseu a prova els vostres coneixements i habilitats en aquest joc de pistes per Girona! Visitareu els tres grans monuments de la ciutat: la Basílica de Sant Feliu, la Catedral i el Museu d’Art de Girona tot cercant les mosques més ben amagades de la ciutat. Un cop les hàgiu caçat, tindreu un premi de valor incalculable. Les sabreu trobar totes?

Preu: 6 € per infant, adults acompanyants gratuït. Màxim un acompanyant per infant.

Venda d’entrades: entrades.museuart.cat

 

Retrats Brutals! Taller de màscares

Dies a concretar
Per a nens i nenes de 7 a 14 anys acompanyats d’una persona adulta
A la Sala-Taller del Museu d’Art de Girona

Atenció, atenció! Fem una crida a tots els nens i nenes més creatius i artístics.

En aquest taller de màscares posarem a prova la teva imaginació més boja per crear uns retrats originals amb les formes més irregulars possible.

No només confeccionaràs un rostre completament únic, sinó que també el pintaràs i decoraràs com tu vulguis. I no t’oblidis de posar-li un coll que li faci de suport!

Serà important per deixar-lo exposat en una de les sales del Museu, com si fossis un gran artista que exposa la seva obra. T’hi atreveixes?

 

MÉS INFORMACIÓ

lloc

Museu d'Art de Girona
Pujada de la Catedral, 12 - 17004 Girona

Comarca:

Gironès
Telèfon:
972 20 38 34
E-mail:
museuart_girona.cultura@gencat.cat
Web:
https://museuart.cat/

Més informació

Venda d'entrades

entrades.museuart.cat