DECOREM BRANQUES I TRONCS

Decoramos ramas y troncos

Decorem branques i troncs amb els nens i nenes

Els troncs i les petites branques són tresors que troben els nens i nenes quan caminem pel bosc o per la muntanya. I moltes vegades s’ho emporten a casa com a un petit record, i què fem amb ells? Els podem guardar, o els podem aprofitar per fer manualitats originals i divertides amb els petits. Us donem unes quantes idees de com decorem branques i troncs amb els petits de casa.

Decorem branques i troncs

 

Decorem tronquets

 

Amb llums

Bonic i original! I a més a més pot esdevenir un objecte de decoració per l’habitació. Si tenim petits llums per casa, les podem podem enrotllar pel petit tronc. Així tindrem un llum preciós i connectat amb la natura.

Decorem branques i troncs 

Amb pedres pintades

Hi ha quelcom cosa més natural que pedres amb troncs? Segurament no! I les pedres són un dels altres elements que els nens i nenes col·leccionen amb cada sortida a la natura. Mireu aquesta idea. Col·loquem i enganxem el tronc a una paret i les pedres per sobre, pintades o no, i fins i tot hi podem pintar braços o cames com si fossin siluetes.

Decorem branques i troncs

 

Amb peluixos

Gairebé tots els nens i nenes tenen peluixos, i els podem tenir a l’habitació donant-li més protagonisme. Utilitzem el petit tronc per fer una petita prestatgeria on ficar cada peluix.

Decorem branques i troncs

 

Decorem amb pompons

Els pompons són petites boles de cotó o d’altres materials suaus al tacte que destaquen pels seus colors. En aquest cas, podem col·locar els pompons damunt del tronc i que tots dos elements s’uneixin per crear un bonic objecte decoratiu.

Decorem branques i troncs

 

Decorem branques

Amb bombetes i petites llums

Que bonic! Amb llums semblants a les de Nadal. Si tenim moltes d’aquestes llums que no utilitzem, podem enrotllar-les a branques per tal de crear un petit arbre de Nadal sense que sigui Nadal.

 

Amb flors

Les flors! Petites plantes plenes de vida, llum, olors… I que agraden a tothom. Si els nens i nenes n’agafen moltes, les podem col·locar per damunt de les branques i formar aquest petit element natural que encaixa a la perfecció dins de qualsevol habitació de casa.

Decorem branques i troncs

 

Amb pinyes

Com les flors, les pinyes també solen ser objectes de recol·lecció pels petits. I també com les flors o les pedres, les podem utilitzar juntament amb petites branques per formar objectes com aquests. Bé poden crear un petit quadre enganxat a una paret o un objecte decoratiu per posar a taula durant les festes.

Decorem branques i troncs
➡  Mira com utilitzar les fulles de tardor AQUÍ

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.