MERCAT DE MERCATS, A BARCELONA

Vine a la Fira Mercat de Mercats, a Barcelona!

  • Dies 20, 21 i 22 d’octubre de 2023
  • Nova ubicació a la plaça de Catalunya!

Els dies 20, 21 i 22 d’octubre la plaça de Catalunya acollirà la dotzena edició de la Fira Mercat de Mercats, la gran festa dels mercats de Barcelona i de la gastronomia de proximitat i sostenible.

mercat de mercats

Els mercats són els principals protagonistes de la Fira que, un any més, serà un fidel aparador de la xarxa de Mercats Municipals de la ciutat, mostrant les diverses denominacions de productes frescos, així com la varietat i especialitats dels mercats no alimentaris.

Les barbacoes tornaran a funcionar per cuinar i menjar allà mateix el peix, la carn, les verdures, els bolets… i tota la varietat de productes frescos de temporada que ens oferiran els comerciants i les comerciantes des dels estands dels mercats.

 

A la zona de restauració, com cada any, es podran degustar delicioses tapes elaborades per restauradors i bars locals. Acompanyant aquestes delícies, se serviran vins, caves, cerveses i altres begudes des de les barres.

mercat de mercats

 Tallers, degustacions i música per celebrar junts el producte de proximitat i sostenible. La cita gastronòmica dels mercats ja és aquí!

Durant el cap de setmana, la plaça serà l’escenari de xerrades, showcookings i tallers sobre alimentació saludable, sostenible i de mercat de la mà de xefs i prescriptors gastronòmics. Aprendrem noves receptes, redescobrirem productes oblidats, parlarem de reaprofitament alimentari i, sobretot, farem treballar el paladar!

mercat de mercats

Els més petits de la família també tenen el seu lloc a la fira. Al llarg de les tres jornades, podran participar i deixar volar la imaginació en els jocs i tallers que tenen preparats especialment per a ells a l’Espai Infantil.

A més, els comerciants estaran acompanyats de productors del territori, que oferiran les seves especialitats artesanals als visitants.

A la zona de restauració es podran degustar les tapes elaborades per restauradors del territori i bars de mercat, maridades amb vins, caves del país, cerveses i altres begudes que se serviran a les barres.

mercat de mercats

Com en edicions anteriors, enguany es comptarà també amb un espai amb microones i barbacoes on els visitants podran escalfar, cuinar i menjar la carn, el peix i les verdures que hagin adquirit als estands.

Aquest cap de setmana gastronòmic i festiu estarà amenitzat amb activitats de dinamització i concerts que tindran lloc a l’escenari.

La Fira Mercat de Mercats fa valdre el paper dels mercats com a proveïdors de producte fresc i de qualitat i com a promotors de l’alimentació saludable i la dieta mediterrània.

 
 

MÉS INFORMACIÓ

data inici
20-10-2023
data fi
22-10-2023

lloc

Barcelona

Més informació

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.