VILAMAGORE MEDIEVAL A SANT PERE DE VILAMAJOR

Vilamagore Medieval

Dies 2, 3 i 4 de novembre de 2018 de 10h. a 22h.
A Sant Pere de Vilamajor

Passeu i endinseu-vos a la Vila Magore del segle XII, quan a Sant Pere de Vilamajor hi havia un palau comtal que era l’enveja de les viles veïnes, una parada obligada entre Barcelona i Girona, en el camí cap a França, que comptava amb un mercat per abastir les seves necessitats bàsiques.

A Vilamagore Medieval hi trobareu cercaviles musicals i de percussió, campaments medievals, arquers, danses amb música en directe, guerrers, personatges itinerants, batalles, un trobador, justa de cavallers, l’incendi del Castell i, fins i tot, un cau de bruixes, un bordell, un castell de focs i un «riu» de foc!

Gairebé tres-cents voluntaris fan possible aquest viatge impossible en el temps.

Aquest any es compleix el 25è aniversar de la festa. Hi ha més espais, el mercat és més gran i hi haurà més activitats familiars.

 • La festa comença divendres al vespre amb una visita guiada teatralitzada pels racons del llibre Confidències d’una reina. Espectacle medieval a partir de la novel·la històrica de Te-resa Sagrera. Adaptació teatral de Jaume Baucis (Divendres dia 2 de novembre a les 19h)
 • S’ha ampliat el mercat amb noves parades (unes 90 en total), curosament escollides perquè gaudiu d’una àmplia selecció de productes medievals.
 • Fira infantil. A més a més de les atraccions infantils, hi haurà un circuit de cavallers per als més menuts i rondallistes medievals.
 • S’afegeix una escena nova de teatre, el casament del venerable comte Ramon Berenguer IV i Sa Majestat Peronella d’Aragó. Tindrà lloc dins l’església i serà una escena amb molta força.
 • Hi trobereu el Cau de Bruixes i el Bordell amb més espai ja que són dos ambients molt ben valorats pels visitants.
 • S’ha dinamitzat el torneig de cavallers, fent que hi hagi molta més interacció amb el públic.
 • Animació a tot el recinte al llarg del dia.

 • Els amics de Castelló d’Empúries col·laboren a la festa: les bugaderes, l’esbart de Castelló, la Cort d’Empúries, Despertaferro…
 • Espectacle final del diumenge, la “llengua de foc”.
 • Aneu a la Mongia! El dissabte i el diumenge estarà oberta una exposició dels 25 anys de la festa. I durant el dia hi haurà visites guiades per descobrir els secrets de La Força de Vilamajor.

vilamagore medieval

 •  Hi haurà el primer concurs de fotografia i vídeo obert a tots aquells que vulguin captar les millors imatges de la festa. Un jurat triarà els guanyadors i els obsequiarà amb uns atractius premis.

La festa també comptarà amb màgia i danses medievals, tallers de combat teatral amb espases de fusta per a infants, taller de tirc amb arc per adults, cercavila de gralles i percussió… NO et perdis tota la programació ➡ Programa_Vilamagore-2018

MÉS INFORMACIÓ

Vilamagore Medieval amb nens

data inici
03-11-2018
data fi
04-11-2018

Lloc

Sant Pere de Vilamajor (Vallès Oriental)

Comarca:

Vallès Oriental
Latitud i Longitud:
41.684990, 2.390500
Telèfon:
650195376
Web:
https://www.vilamagoremedieval.cat/ ?#