VILAMAGORE MEDIEVAL A SANT PERE DE VILAMAJOR

Vilamagore Medieval

  • Dies 6 i 7 de novembre de 2021 de 10 a 22 hores
  • A Sant Pere de Vilamajor

Passeu i endinseu-vos a la Vila Magore del segle XII, quan a Sant Pere de Vilamajor hi havia un palau comtal que era l’enveja de les viles veïnes, una parada obligada entre Barcelona i Girona, en el camí cap a França, que comptava amb un mercat per abastir les seves necessitats bàsiques.

A Vilamagore Medieval us veureu transportats en el temps, amb atraccions medievals per a la mainada, els cercaviles de música i teatre de carrer, una ampliada zona de parades d’artesans i oficis, tastant el vi piment (vi medieval català).

Gairebé 500 voluntaris de Sant Pere de Vilamajor, Sant Antoni de Vilamajor i altres poblacions properes fan possible aquest viatge impossible en el temps, i ens ajuden a reviure un dels episodis del passat de Catalunya.

Endinseu-vos pels carrers del Vilamagore de l’any 1156, on els cavallers, soldats, timbalers, músics, artesans i gent del poble viuran les seves aventures i poc a poc ens endinsaran a la història.

També podrem gaudir de les danses medievals, ser testimonis d’un setge, veure de ben a prop una batalla o passejar pel mercat medieval.

Els més petits podran participar dels tallers o practicar amb l’espasa.

La festa també comptarà amb màgia i danses medievals, tallers de combat teatral amb espases de fusta per a infants, taller de tirc amb arc per adults, cercavila de gralles i percussió…

Mira tota la programació ➡ Programa d’activitats

 MÉS INFORMACIÓ

Vilamagore Medieval amb nens

data inici
06-11-2021
data fi
07-11-2021

lloc

Sant Pere de Vilamajor (Vallès Oriental)

Comarca:

Vallès Oriental
Latitud i Longitud:
41.684990, 2.390500
Telèfon:
644 80 07 79
Web:
https://www.vilamagoremedieval.cat/

Més informació

Mira tota la programació ➡ Programa d'activitats  
 

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.