TEATRE PER A INFANTS, AL JOVE TEATRE REGINA

El misteri de Houdini

Dies 17, 24 i 31 de gener de 2021

Proposta teatral interactiva que submergeix el públic dins d’un espectacle extraordinari de màgia, teatre i escaperoom.

Dividida en dues històries de 25 minuts cada una, aquesta experiència, basada en un famós personatge, ofereix als infants  (i també als adults!) la possibilitat de veure el meravellós Houdini en un gran show en rigorós directe, on ens delectarà amb diversos jocs de mans que no seran massa ben vistos per una excèntrica dona del públic.

De manera simultània, July, una jove periodista, alertada per una estranya carta que li ha enviat en Houdini, ens farà endinsar per les entranyes del teatre i seguint una sèrie de pistes guiarà als més petits a iniciar-se en l’enigmàtic món dels escaperooms, descobrint-nos que res és el que sembla.

 ➡  Compra les entrades AQUÍ

  

Els tres porquets

  • Fins al 31 de gener de 2021
  • Dissabtes i diumenges a les 17.30 hores

Teatre amb cançons

Al cor del bosc vivien tres porquets que eren germans. El llop els assetjava constantment amb la intenció de menjar-se’ls. Per escapar-se del llop els tres porquets van decidir fer-se una casa. El més petit se la va fer de palla, per acabar abans i poder anar-se’n a jugar. El mitjà es va construir una casa de fusta. Així que va veure que el seu germà petit ja havia acabat, va començar a córrer, per poder anar a jugar amb ell. El més gran de tots, en canvi, continuava treballant en la construcció de la seva casa de totxanes. Ja veureu el que fa el llop amb les vostres cases, va dir el germà gran als altres, que s’ho estaven passant d’allò més bé.

Aquest és el conte que la mare porqueta explica als seus fillets abans d’anar a dormir, però els nostres porquets es desperten al bosc on els esperen uns personatges molt coneguts per tots els nens. El príncep de la Ventafocs, la caputxeta vermella, la madrastra de la Blancaneus i un home molt estrafolari que els ven les cases de palla, de fusta i de maons.

A la fi apareixerà el llop i farà el mateix que la mare porqueta explica en el seu conte. Bufarà ben fort i tirarà a terra les casetes de palla i de fusta i els porquets s’amagaran en la caseta de maons. El llop s’adormirà, gràcies a una poma enverinada que la madrastra de la Blancaneus regala al porquet petit. Al matí els porquets es desperten un altre cop a casa seva on els espera la mare porqueta. Tot havia estat un somni!

Durada: 1 hora
Idioma: català
 

El molinet màgic

  • Del 6 al 21 de febrer de 2021
  • Dissabtes i diumenges a les 17.30 hores

 Teatre amb cançons.

En Yunan és un home pobre que arriba a la desesperació, ja que ja no li queda res, ni menjar per la família. Una trobada fortuïta amb una velleta bondadosa farà que conegui l’existència d’un molinet màgic que concedeix tots els desigs. I després d’una visita nocturna a la misteriosa obaga d’un espès bosc i l’encontre amb uns follets, un xic folls, acabarà amb el molinet a les seves mans i posant fi a la seva desgràcia.

Però el germà d’en Yunan, ric i ambiciós, també cobeja la sort de posseir el molinet i farà tot el possible per a obtenir-lo i fer-se encara més ric i poderós. Un pla que quedarà truncat per un criat maldestre que un bon dia es troba amb el molinet a les mans…..

Inspirant-nos amb les tradicions del teatre oriental (tant xinès com japonès), amb una posada en escena molt original, titelles, màscares rituals, treball corporal i música us evocaran terres llunyanes i ens faran viatjar fins a l’Àsia per a conèixer en Yunan i el seu molinet màgic.

Durada: 1 hora
Idioma: català

➡  Compra les entrades AQUÍ

 
MÉS INFORMACIÓ

Teatre infantil

Lloc

Jove Teatre Regina
C/ de Sèneca 22 Barcelona

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.3968470, 2.1561280
Telèfon:
93 218 15 12

Més informació