TEATRE PER A INFANTS, AL JOVE TEATRE REGINA

Orelles de papallona

  • Dies  7 i 8 de maig a les 17 hores
  • Per a infants a partir de 4 anys

La Sara té les orelles grans i per això és motiu de burles per part dels seus companys. Trista i afligida li pregunta a la seva mare si és una “orellotes” i després d’una meravellosa i imaginativa resposta, la Sara canvia la seva manera d’enfrontar-se a les burles.

Amb un gran somriure i una gran imaginació, descobreix que allò que la fa diferent és justament el que la converteix en única i magnífica.

 

És un cant a la llibertat, la diversitat, l’acceptació, el respecte i a la diferència. Tracta temes tan importants per als infants com “ser feliços”, malgrat sentir-se diferents, ser un mateix, i acceptar tothom amb les seves diferències fins i tot valorant-les. La falta d’inclusió i acceptació, sovint provoca tristesa, insatisfacció i inseguretat. I el missatge de l’obra recau en el fet que tan sols és necessari decidir i arriscar, buscar dins i fora d’un mateix per a ser feliç i fer feliços els altres.

La història que narra ORELLES DE PAPALLONA es basa a buscar el costat positiu i alegre de les coses, desenvolupar l’autoestima i utilitzar la imaginació per a fer front a les crítiques. Ens ensenya a saber que sovint el que ens fa diferents ens fa únics i extraordinaris. Ens ensenya a acceptar-nos, a estimar-nos i a relacionar-nos. I tot això explicat amb música, imaginació i molt color.

Espectacle en català.
Durada 60 minuts

  

MÉS INFORMACIÓ

Teatre infantil

data inici
07-05-2022
data fi
08-05-2022

lloc

Jove Teatre Regina
C/ de Sèneca 22 Barcelona

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.3968470, 2.1561280
Telèfon:
93 218 15 12

Més informació