TEATRE PER A INFANTS, AL JOVE TEATRE REGINA

El conte de Nadal

Fins al 23 de desembre de 2019
Per a infants a partir de 5 anys

El senyor Scrooge és un vell avar i solitari, un home mesquí i cruel , que no té amics i no s’estima a ningú. Viu pensant només en els guanys que li produeix el seu negoci. No és una bona persona i té el cor dur com una pedra.
L’ Scrooge és a la seva botiga, amb el seu escrivent en Bob Cratchit, a qui tracta molt malament. Som just a la vigília de Nadal. Tal dia com aquest, set anys enrere, va morir el soci del senyor Scrooge, que es deia Marley, però ja ningú es recorda d’ell.

A la botiga del senyor Scrooge hi arriben diferents personatges : uns nens que canten nadales, el seu nebot, uns senyors que li demanen un favor, unes dames que demanen caritat pels pobres, però l’Scrooge els fa fora a tots. I de mala manera. Ell no celebra el Nadal i troba que és una bestiesa.

Un cop tancada la botiga, el senyor Scrooge es disposa a dormir, quan tot d’una comença a sentir sorolls estranys , i se li presenta el fantasma del seu antic soci, en Marley. Aquest l’adverteix de què la vida que  porta no el menarà enlloc, i que acabarà com ha acabat el Marley, arrossegant una pesada cadena per tota l’eternitat. Per ajudar-lo a fer el canvi que necessita, se li presentaran tres esperits, el dels Nadals Passats, el dels Nadals Presents i els dels Nadals Futurs.

Quan ha rebut les tres visites, l’Scrooge  reflexiona sobre les persones que l’envolten, decideix canviar de vida, ser més bona persona i celebrar el Nadal.

➡  Compra l’entrada AQUÍMicroscape: El misteri de Houdini

Fins al 29 de desembre de 2019
Per a infants a partir de 5 anys

Proposta interactiva que combina màgia, scaperoom i teatre!

Aquest espectacle ens ensenyarà el davant i el darrere d’una funció teatral, perquè una meitat del públic viurà l’emoció del show amb màgia i enigmes per a descobrir al pati de butaques i l’altra meitat ajudarà a la July a resoldre les pistes que Houdini li ha deixat als camerinos per a després intercanviar-se i viure l’experiència inversa i així descobrir al 100% la totalitat de la trama.

teatre per a infants

Els més petits poden utilitzar el seu enginy i resoldre enigmes que faran que la història segueixi el seu curs i s’introdueixin de manera fàcil i divertida al món dels scaperooms.

➡ Compra les entrades AQUÍ

 
Nit de reis

  • Del 27 de desembre de 2019 al 5 de gener de 2020
  • Dissabtes, diumenges, festius a les 17:30 hores
  • Diumenge 5 de gener a les 12 hores

Nens i nenes del món: aquest any els Reis Mags no rebran les cartes amb els vostres desitjos! I és que la malvada Reina de les Neus s’ha apoderat de totes elles.

Però tranquils, tenim un pla. En Pau intentarà recuperar totes les cartes perquè pugueu gaudir de la nit més esperada de l’any… la màgica nit de Reis.

No ho farà sol, això sí. Les Fades d’Orient el guiaran en aquesta perillosa aventura, i amb la vostra ajuda segur que se’n sortirà. Plegats aconseguirem salvar els desitjos de tots els nens i les nenes. Les seves il·lusions són a les nostres mans!

Un musical ple de màgia per gaudir en família de l’esperit nadalenc i la força dels somnis.

Durada: 1 hora

➡  Compra las entradas AQUÍ

MÉS INFORMACIÓ

Teatre infantil

data inici
06-12-2019
data fi
23-12-2019

Lloc

Jove Teatre Regina
C/ de Sèneca 22 Barcelona

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.3968470, 2.1561280
Telèfon:
93 218 15 12
Web:
http://www.jtregina.com/?#

Més informació

Com arribar-hi
  • En autobús: 6, 7, 15, 16, 22, 24, 28 i 34
  • En metro: L3 i L5 estació Diagonal