TEATRE PER A INFANTS, AL JOVE TEATRE REGINA

La Sireneta i l’Illa de plàstic

De l’11 de gener al 2 de febrer de 2020

La sireneta compleix 15 anys i per primer cop sortirà a cantar a la llum de la lluna. És un dia molt especial per als habitants del fons del mar i preparen una gran festa. Però les Notícies d’Ona Mar adverteixen que una gran massa de deixalles tòxiques s’apropa al palau de corall; una immensa illa de plàstic que no para de créixer i que acabarà destruint l’ecosistema marí.

En saber que el seu estimat mar està en perill, la sireneta busca ajuda per salvar-lo. Però la medusa dolenta, el tauró i el pirata pesca-sirenes no li ho posaran gens fàcil. Podrà la nostra sireneta salvar el mar…? Qui la pot ajudar…? Serà un príncep…?

L’espectacle presenta una sireneta responsable i conscienciada amb el desastre ecològic que està patint l’ecosistema marí. Amb ella ens capbussem al fons del mar per a conèixer els seus amiguets aquàtics i d’altres, com el pirata pesca sirenes o un príncep submarinista.

Durada: 1 hora

➡  Compra les entrades AQUÍLa Gallina dels Ous d’Or, de la Cia. La Trepa

Del 8 al 23 de febrer de 2020

A un galliner, hi arriba un pingüí, que ha vingut del Pol Sud per saber què està passant, doncs la seva casa de gel ha començat a fondre’s. Els animals del galliner, a tall d’exemple, li expliquen l’antiga faula d’una gallina que ponia pels seus amos un ou d’or cada dia. Però els amos no en tenien prou, i van obrir la gallina per treure-li de dintre la màquina que fabricava els ous.

Però a dins, no hi tenia cap màquina. Era com totes les gallines. Què va passar? Que es van quedar sense ous i sense gallina….¿Què hi té a veure la faula amb el problema del pingüí? La terra és la nostra gallina dels ous d’or, la de tothom, doncs ella ens ho dóna tot, i ens cal cuidar-la entre tots per no fer-la malbé. Un espectacle pensat per divertir i fer pensar.

Durada: 70 minuts

➡  Compra les entrades AQUÍ

Microscape: El misteri de Houdini

Del 2 de febrer al 15 de març de 2020
Per a infants a partir de 5 anys

Proposta interactiva que combina màgia, scaperoom i teatre!

Aquest espectacle ens ensenyarà el davant i el darrere d’una funció teatral, perquè una meitat del públic viurà l’emoció del show amb màgia i enigmes per a descobrir al pati de butaques i l’altra meitat ajudarà a la July a resoldre les pistes que Houdini li ha deixat als camerinos per a després intercanviar-se i viure l’experiència inversa i així descobrir al 100% la totalitat de la trama.

teatre per a infants

Els més petits poden utilitzar el seu enginy i resoldre enigmes que faran que la història segueixi el seu curs i s’introdueixin de manera fàcil i divertida al món dels scaperooms.

➡ Compra les entrades AQUÍ

 
MÉS INFORMACIÓ

Teatre infantil

data inici
11-01-2019
data fi
02-02-2020

Lloc

Jove Teatre Regina
C/ de Sèneca 22 Barcelona

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.3968470, 2.1561280
Telèfon:
93 218 15 12
Web:
http://www.jtregina.com/?#

Més informació

Com arribar-hi
  • En autobús: 6, 7, 15, 16, 22, 24, 28 i 34
  • En metro: L3 i L5 estació Diagonal