GUARNIMENTS PER L’ARBRE DE NADAL PER FER AMB NENS

ADORNOS PARA EL ÁRBOL DE NAVIDAD PARA HACER CON NIÑOS

Manualitats per decorar l’arbre per Nadal

Quines són les millors manualitats per a decorar el nostre arbre de Nadal per a fer amb nens?

Muntar l’arbre de Nadal és una de les activitats més esperades de l’any per la canalla. Els fa molta il·lusió participar en la seva decoració. A Sortir amb nens hem fet un recull de les manualitats que podeu fer en família per a decorar l’arbre aquest nadal.

GUARNIMENTS PER L'ARBRE DE NADAL PER FER AMB NENS

Fem i decorem les boles de Nadal per penjar al arbre

Als nens els agrada decorar l’arbre i participar en la decoració nadalenca. Us proposem treballs manuals perquè els més petits de la casa creïn les seves pròpies boles de nadal o les decorin per penjar a l’arbre.

Boles de nadal fetes amb llana

Per aquesta manualitat ens caldrà llana de 3 colors. Els que més ens agradin! Cobrirem una bola de porexpan com a la fotografia. Quan estigui gairebé tota coberta, hi enganxarem els botons de cor o estrella i li passarem un cordill perquè es pugui penjar de l’arbre. És important que quedi ben subjecte perquè no caigui amb facilitat. Podem utilitzar diferents colors y botons amb formes diferents.

boles de nadal per fer amb nensPintem boles de nadal amb els nens

Podem decorar l’arbre de nadal amb boles pintades pels nostres nens. Ho podem fer amb pintura plàstica. Primer de tot fem el dibuix amb llapis i a continuació pintem la bola amb diferents colors. Hem d’escollir bé el pinzell que farem servir perquè al nen li sigui còmode d”agafar.

GUARNIMENTS PER L'ARBRE DE NADAL PER FER AMB NENS

Boles de nadal en forma de Pare Noel o ninot de neu

Els nens una mica més grans poden pintar les boles amb una mica més de detall convertint-les en bonics Pare Noel o en ninots de neu. Quan la pintura s’assequi, els podem afegir un petit barret de Pare Noel. Els posarem una cinta i els penjarem de l’arbre.

GUARNIMENTS PER L'ARBRE DE NADAL PER FER AMB NENS

Boles de cartó per fer amb els nens

Per fer aquesta activitat agafem un llapis i tracem la forma d’una bola per decorar l’arbre de Nadal. Seguidament retallarem la silueta i pintarem amb retoladors segons ens agradi més i per últim li afegirem un fil o una cinta per a poder-les penjar a l’arbre. És una bona manualitat, fàcil i entretinguda, ja que els nens poden fer tants dibuixos com vulguin i pintar-los dels colors que més els agradin.

GUARNIMENTS PER L'ARBRE DE NADAL PER FER AMB NENS

Boles amb gomets i cartolines de colors

Si en comptes de pintar ens ve de gust enganxar i retallar, podem jugar amb cartolines de diferents colors i crear boles com més ens agradi. Un cop elegits dos o tres colors hi alternarem diferents gomets per a decorar-les i finalment els hi enganxarem un cordill per a penjar.les a l’arbre.

GUARNIMENTS PER L'ARBRE DE NADAL PER FER AMB NENS

Arbres de nadal fets amb feltre

Els arbres són molt fàcils de fer i queden molt bé a l’arbre i també com a decoració de nadal.  Una manera de fer-los per a penjar a l’arbre de nadal és amb feltre i farcits de cotó fluix. Per fer-ho, retallem el feltre amb la forma de l’arbre. Fem dos trossos i els cosim (també es poden enganxar amb silicona) Els omplim amb cotó fluix. A la punta dels arbres, els farem un forat i passarem una cinta de color per poder-los penjar.

GUARNIMENTS PER L'ARBRE DE NADAL PER FER AMB NENS

➡ Mira Com fer arbres de nadal amb diferents materials AQUÍ

Rens fets amb nous

Una bona idea és fer en Rudolf per penjar-lo a l’arbre de Nadal. És ben fàcil de fer i molt divertit.

Primer agafem una nou i li enganxem una cinta per a fer d’anella per a penjar-lo. Després afegim els ulls amb cola blanca o silicona. El nas el fem amb una boleta vermella de feltre o tela. Finalment afegim les orelles de feltre i ja tindrem un ren molt divertit per a decorar el nostre arbre. En podem fer 5 o 6 i inventar nous personatges fent servir la mateixa tècnica.

GUARNIMENTS PER L'ARBRE DE NADAL PER FER AMB NENS

Ninots de neu per fer amb nens

Podem fer ninots de neu amb diferents materials: amb feltre, plàstic, cartó, cartolina, fusta…

Ninots de neu amb feltre

GUARNIMENTS PER L'ARBRE DE NADAL PER FER AMB NENS

Ninots de neu de paper

Retallem un full de paper o cartolina en forma de cercle. Amb les tisores anirem retallant de manera circular. Quan arribem al final, fem en llapis els dibuix del barret i de la cara del ninot de neu. Retallem la forma del barret i el pintem. Li fem un petit forat amb la perforadora. Li passem un fil i el pengem a l’arbre.

GUARNIMENTS PER L'ARBRE DE NADAL PER FER AMB NENS

Ninot de neu fet de fusta

Podem comprar figures de fusta que ja estan preparades per pintar. Les podem pintar amb pintura acrílica o amb retoladors.

GUARNIMENTS PER L'ARBRE DE NADAL PER FER AMB NENS

Estels amb cartolines ondulades

Fem estels de diferents mides i els enganxem. Per acabar la nostra estrella, enganxem un botó i fem un llaç amb un cordill. En una de les puntes de l’estrella més gran fem un petit forat amb la perforadora per poder passar un fil o cordill i penjar-les a l’arbre de nadal.

GUARNIMENTS PER L'ARBRE DE NADAL PER FER AMB NENS

Fem figures de fang per decorar l’arbre de nadal

Amb el fang fem formes i les pintem.

Podem fer arbres de nadal, estels, mitjons, els tres reis mags, ovelles, campanes, les figures del pessebre i tot allò que ens permeti la imaginació. Si fem figuretes de fang i les pengem a l’arbre, ens hem d’assegurar de penjar-les bé perquè si cauen a terra, el més probable és que es trenquin.

Fem els tres reis amb fang

Fem les cares dels tres reis mags i els pintem.

GUARNIMENTS PER L'ARBRE DE NADAL PER FER AMB NENS

Arbres de nadal fets amb fang

Fem la forma dels arbres de nadal i quan estiguin ben secs els pintem amb pintura brillant. Feu el forat a la part superior de l’arbre. Després passarem un fil per penjar-lo.

arbres de nadal fets amb fang

Penjolls decoratius per fer amb fang

Els nens es divertiran donant forma a les boletes petites i pintant-les. No oblideu fer el forat a les boletes de fang perquè després sigui fàcil passar-hi el fil per penjar-les. Entre boleta i boleta podem posar una peça de color per fer polseretes.

GUARNIMENTS PER L'ARBRE DE NADAL PER FER AMB NENS

Ninot de neu fet amb fang

Per una banda fem el ninot de neu, i per l’altra l’escombra. Quan estigui ben sec el pintem i podem afegir-li una tela de roba per posar-li una bufanda.

Nens fets amb fang per penjar a l’arbre

➡ No us perdeu la súper guia que hem preparat a Sortir amb manualitats fàcils per fer amb els nens AQUÍEstigues informat de les activitats familiars a Catalunya amb Sortir amb nens

Subscriu-te al butlletí de “Sortir amb nens” i cada setmana rebràs al teu correu les millors propostes per passar el cap de setmana amb els teus fills.

T’informem de les activitats familiars que pots fer amb nens.
Perquè sempre sàpigues on anar i què fer amb nens!

Perquè no et perdis res!

En omplir aquest formulari, accepto rebre les newsletter de Sortir amb nens, d’acord amb la política de protecció de dades política de privadesa.

Idees, plans i activitats setmanals per fer en família.

He llegit i accepto la polí­tica de privadesa

En qualsevol moment, podràs exercir els teus drets d’accés, rectificació, limitació i supressió de les teves dades a través del mail info@sortirambnens.com Des de Sortir amb nens tractarem la teva informació amb respecte segons marca el nou reglament General de Protecció de dades (RGPD). Així, acceptes que podrem processar la teva informació d’acord amb aquests termes.


Les nostres idees per sortir amb els nens!

Estem molt contents d’anunciar-te la nova REVISTA PREMIUM de Sortir amb nens.

La revista té un preu de 2,5 euros!

COMPRA LA REVISTA DE SORTIR AMB NENS AQUÍ

Una guia on trobaràs més d’una trentena d’activitats per fer amb nens a la província de Barcelona.

  • Sortides a la natura
  • Sortides culturals
  • Museus
  • Coves
  • Parcs
  • Espais amb animals
  • Castells
  • Espais esportius
  • I molt més