FESTA PALLASSO, A LA PEDRERA

Set anys de la Festa Pallasso. Memorial Joan Busquets

Diumenge 11 de març de 2018 d’11 a 19 hores
Per a infants a partir de 3 anys

La Fundació Catalunya La Pedrera organitza per setè any consecutiu la Festa Pallasso! Tota una jornada dedicada a l’art de ser pallasso, durant la qual les famílies poden trobar en diferents espais de La Pedrera espectacles, jocs, projeccions, tallers, un racó de lectura, i moltes altres activitats.

Festa Pallasso! és una forma d’apropar-nos al món dels pallassos i a la seva peculiar manera d’expressar-se. Amb aquesta jornada tan especial, la Fundació vol transmetre, de forma lúdica i didàctica, l’interès per l’univers dels pallassos seguint el mestratge de Joan Busquets, a qui es dedica aquest homenatge en el sisè aniversari de la seva mort. Un cop més, aquesta iniciativa -que compta amb la col·laboració d’Òscar Rodríguez, company de Joan Busquets a La Puça- converteix La Pedrera en punt de trobada per als entusiastes dels pallassos.

Durant tot el diumenge les famílies es podran dedicar a fer de pallassos i a conèixer aquest món d’una forma educativa i divertida amb la participació de Tortell Poltrona, Patrick Mathis, Cia. La Tal, El pájaro carpintero, Activijoc, Cia. Xicana i molts altres que ens acompanyaran durant tota la jornada.)

Espectacles d’animació

Espectacle de TORTELL POLTRONA

Diumenge 11 de març de 2018 a les 12.30 i 18 hores

Un recull dels millors números del repertori de Tortell Poltrona, emmarcats en un espectacle que conté l’essència del pallasso de sempre i el repte d’alternatives innovadores.

festa pallasso

Tortell Poltrona, pallasso internacional, ens presenta un espectacle trepidant carregat d’esquetxos que han fet història. Desafiant la por amb el no res, anant a l’absurd per retrobar el nord i cercant en els clàssics el punt de partida per navegar enllà.

Durada: 40 minuts

Boîte à CRIC. Espectacle de PATRiCK mATHIS

Diumenge 11 de març de 2018 a les 11.15, 13.45, 15.45 i 17h

festa pallasso

Un personatge original repara les joguines trencades i abandonades convertint-les en veritables escultures sonores com l’orgue girafa, l’orquestra de caixes de música, objectes mecànics, etc. A partir d’aquest material crea un concert lúdic, poètic i tendre amb els sons de la infantesa.

Durada: 30 minuts

Xicana amb la Cia. Xicana

Diumenge 11 de març de 2018 a les 12, 14, 15 i 16.30h
Per a infants a partir de 3 anys

La Xicana és una pallassa tendra i innocent que vol fer màgia, però sempre s’equivoca. Realitza tota una sèrie de jocs de màgia on el més important és la travessia, el desenvolupament del joc amb la participació de tots els assistents fins arribar a l’efecte màgic.

festa pallasso

Un espectacle que combina el respecte, la tendresa i la innocència que diverteix tant petits com grans.

Compra les entrades AQUÍ

Jocs i tallers

JugaCirc. Taller de circ de la Cia. Activijoc
Diumenge 11 de març de 2018
A la Sala Gaudí

L’Espai de Circ -JugaCirc- està format per sis petites carpes de circ, amb la seva pista corresponent, on podreu trobar tot tipus d’estris i jocs d’habilitat, més altres espais diferenciats per poder practicar les diferent disciplines amb destresa i equilibri.

Malabars i jocs d’habilitat: amb pilotes, mocadors, maces, anelles, plats xinesos, diàbolos, menjaboles, devil’s stick, carioques, banderes,…

Equilibris: amb xanques de mà, xanques de peu, hula-hoops, monocicle, bicicleta d’aprenentatge, pedals d’equilibri,…

Sonàrium. El pájaro carpintero

Diumenge 11 de març de 2018

El so és el protagonista d’aquest espai de joc, de descoberta i experimentació musical, per a infants de 0 a 4 anys. L’espai és ple d’instruments afinats instal·lats sobre diverses estructures que permeten accés als nens i nenes de forma fàcil i natural. En aquest espai de descoberta i experimentació musical, el llenguatge és el joc sonor. I tot jugant amb la música i els instruments, els petits s’apropen al llenguatge musical.

Tallers creatius

Diumenge 11 de març de 2018 d’11 a 19h
Aules 1 i 2 de l’entresòl

  • No toquem ni quarts ni hores!

En aquest taller confeccionarem un rellotge per tal de convertir-nos en pallassos puntuals. El pintarem com més ens agradi i li farem una cadena de llana.

  • Un corbatí ben divertit!

En aquest taller farem un corbatí per convertir-nos en pallassos ben elegants.

  • Fem un pam d’orelles!

En aquest taller elaborarem una diadema amb orelles gegants per poder escoltar tots els secrets.

Compra les entrades AQUÍ

Animació

Les fotografiers (Cia. La Tal)
Diumenge 11 de març de 2018 d’11 a 19h

Espectacle itinerant.

Els famosos fotògrafs internacionals Gastón i Pájago Voladog coneguts a tot el món com Les Fotografiers arriben, pedalejant el seu vehicle, disposats a regalar als assistents els seus autèntics i originals retrats de família.

festa pallasso

Només cal una mica de paciència i el més gran dels somriures, perquè malgrat les aparences (si no se’ls escapa l’ocellet, si han posat el rodet a la càmera, si troben l’enquadrament perdut) us assegurem que sereu els protagonistes de la foto més esbojarrada que us han fet mai.

Compra les entrades AQUÍ

Preu: 10 euros

MÉS INFORMACIÓ

Amb nens a La Pedrera

data inici
11-03-2018
festa pallasso

Lloc

La Pedrera
Passeig de Gràcia, 92 (08008 Barcelona)
Latitud i Longitud:
41.395381, 2.161961
Telèfon:
902 202 138
E-mail:
reserves@lapedrera.com
Web:
https://www.lapedrera.com/ca/activitats/festa-pallasso-la-pedrera-2018?#

Més informació

Compra les entrades AQUÍ

L’entrada permet participar de totes les activitats al llarg del dia; s’ha de seleccionar l’espectacle De Tortell Poltrona matí o tarda. Activitats accessibles (excepte les realitzades a l’entresòl)Preu: 10 euros
Com arribar-hi
  • Autobusos: 7,16,17, 22, 24 i V17.
  • Metro: línies 3 i 5, estació Diagonal.
  • FGC: estació Provença.
  • RENFE: estació Passeig de Gràcia.