FESTA PALLASSO, A LA PEDRERA

Els sis anys de la Festa Pallasso. Memorial Joan Busquets

Diumenge 14 de maig 2017 d’11 a 19 hores
Per a infants a partir de 3 anys

La Fundació Catalunya-La Pedrera organitza per sisè any consecutiu la Festa Pallasso! Tota una jornada dedicada a l’art de ser pallasso, durant la qual les famílies poden trobar en diferents espais de La Pedrera espectacles, jocs, projeccions, tallers, un racó de lectura, i moltes altres activitats.

Festa Pallasso! és una forma d’apropar-nos al món dels pallassos i a la seva peculiar manera d’expressar-se. Amb aquesta jornada tan especial, la Fundació vol transmetre, de forma lúdica i didàctica, l’interès per l’univers dels pallassos seguint el mestratge de Joan Busquets, a qui es dedica aquest homenatge en el sisè aniversari de la seva mort. Un cop més, aquesta iniciativa -que compta amb la col·laboració d’Òscar Rodríguez, company de Joan Busquets a La Puça- converteix La Pedrera en punt de trobada per als entusiastes dels pallassos.

Durant tot el diumenge les famílies es podran dedicar a fer de pallassos i a conèixer aquest món d’una forma educativa i divertida amb la participació de Teatre Mòbil, Sabanni, Anna Confetti, Cia. Activijoc, Cia. Red Button, Pepsicolen i molts altres que ens acompanyaran durant tota la jornada.

Espectacles d’animació

Cösmix, Espectacle de Teatre Mòbil

A l’Auditori a les 12.30 i 18 hores

SORTIR-AMB-NENS

Dos viatgers infatigables, estranys i extravagants, arriben a l’escenari programats per fer riure.
Com dos homes orquestra, despleguen les seves millors habilitats: fan música impossible, fan teatre reciclàssic, fan l’animal i fins i tot ens avancen el futur en viu i en directe!

Cösmix, dos còmics de dimensions còsmiques i un mix de bogeria!

Esteu preparats? Doncs ja els tenim aquí!

Durada: 60 minuts

Amb P de Pallasso. Espectacle de Sabanni

A la Sala Gaudí a les 11.15, 13.45, 15.45  i 17 hores

En Sabanni avui arriba disposat a veure un espectacle.
Però… Ostres, tu! Està ben despistat! Sembla que és ell, qui ha d’actuar! I no hi comptava!
I ara què, Sabanni?
Tranquils, no passa res!


Amb unes gotes de màgia, un polsim de bogeria, la bona companyia del Mestre Vallcorba i el seu inseparable colom Jordi, la farem grossa!
Amb P de Pallasso és un espectacle fresc i divertit que trenca la quarta paret i posa cara a cara al públic i un pallasso amb les seves bogeries. Números de màgia, clàssics de tota la vida, però amb una mirada renovada.
Voleu passar una estona fantàstica? Doncs obriu les orelles, i pareu bé els ulls, que comença l’espectacle!

Durada: 30 minuts

ApiCirc de PESSIC DE CIRC

A la Sala Gaudí d’ 11 a 19 hores

Un espai de joc teatral i experimentació sensorial dirigit als més menuts que són alhora espectadors i també actors, tot descobrint un món d’objectes, titelles i joguines realitzades artesanalment.

La instal·lació està ambientada amb la temàtica del circ i les abelles.
L’abella equilibrista, la trapezista, la malabarista, les acròbates i és clar, el nostre pallasso, “el zàngano”!

Creiem que les abelles, actualment molt amenaçades, ens ensenyen, entre moltes altres coses, la importància del treball en grup i a cooperar en favor de la comunitat. Tenint-les presents al nostre circ volem sensibilitzar als nens de la importància d’aquest preciós animal.

Activitats contínua (menys durant l’espectacle Amb P de Pallasso)

Afina Serafina. Espectacle de CIRQUET Confetti

A l’Entresòl aula 4 a les 12, 14, 15 i 16.30 hores

A casa la Serafina tot és possible: les joguines sonen i els instruments juguen. I es que quan la concertista és una pallassa… la música sona molt divertida!

Durada passi: 30 minuts

Tallers familiars

JugaCirc. Taller de circ de la Cia. Activijoc

Al lateral i pati de l’Auditori d’11 a 19 hores

L’Espai de Circ -JugaCirc- està format per sis petites carpes de circ, amb la seva pista corresponent, on podreu trobar tot tipus d’estris i jocs d’habilitat, més altres espais diferenciats per poder practicar les diferent disciplines amb destresa i equilibri.


Malabars i jocs d’habilitat: amb pilotes, mocadors, maces, anelles, plats xinesos, diàbolos, menjaboles, devil’s stick, carioques, banderes,…
Equilibris: amb xanques de mà, xanques de peu, hula-hoops, monocicle, bicicleta d’aprenentatge, pedals d’equilibri,…

Activitat contínua (menys durant l’espectacle Cösmix)

Tallers creatius

Aules 1 i 2 de l’entresòl d’11 a 19 hores

Amb motiu del memorial a Joan Busquets els Serveis Educatius de La Pedrera han dissenyat especialment per aquesta diada uns tallers relacionats amb el món del pallasso.

Súper titella per un pallasso trapella!
En aquest taller confeccionarem el titella d’un pallasso amb materials senzills i el decorarem al nostre gust.

Súper antifaç per un pallasso audaç!
En aquest taller decorarem un antifaç de pallasso prèviament dissenyat: el pintarem, li afegirem un nas, un barret, etc.

Exposicions i animació

Automàtics de CIA. RED BUTTON

Al Pati Passeig de Gràcia d’11 a 19 hores

Automàtics és una exposició animada, un divertimento poètic, una agradable sorpresa mecànica… i només demana ganes de prémer un BOTÓ VERMELL.

Animació. A càrrec de Pepsicolen

Itinerant, d’11 a 19 hores

Els Pepsicolen (Pep Callau i Abel García) presenten, expliquen, animen i fan riure mentre reben el públic a La Pedrera i l’acompanyen al llarg de tot el dia orientant-lo sobre les diverses activitats.

Preu Festa Pallasso: 9€

Venda anticipada AQUÍ

L’entrada permet participar de totes les activitats al llarg del dia; s’ha de seleccionar l’espectacle Cösmix matí o tarda.

Activitats accessibles (excepte les realitzades a l’Entresòl)

 

 

T'HA AGRADAT? COMPARTEIX 😉Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestEmail this to someonePrint this page

MÉS INFORMACIÓ

Sortir amb nens a La Pedrera

Lloc

La Pedrera
Passeig de Gràcia, 92 (08008, Barcelona)
Latitud i Longitud:
41.3953800, 2.1619610
Telèfon:
902 202 138
E-mail:
reserves@lapedrera.com
Web:
https://www.lapedrera.com/ca/activitats/v-festa-pallasso-la-pedrera-2016?#

Com Arribar-hi

Més informació

Preu Festa Pallasso: 9€
Venda anticipada AQUÍ
L’entrada permet participar de totes les activitats al llarg del dia; s’ha de seleccionar l’espectacle Cösmix matí o tarda. Activitats accessibles (excepte les realitzades a l’Entresòl)
Com arribar-hi
Autobusos: 7,16,17, 22, 24 i V17. Metro: línies 3 i 5, estació Diagonal. FGC: estació Provença. RENFE: estació Passeig de Gràcia.