KALIU PARK, ESPAI LÚDIC DE L’HOSPITALET DE LLOBREGAT

Amb activitats lúdiques per a tots els públics

  • Fins al 7 de gener de 2019

Kaliu Park, l’Espai Lúdic de Nadal de L’Hospitalet, inclou la gran pista de gel, el tobogan gegant, el Circ d’Hivern i un munt d’activitats lúdiques per a tots els públics.

La màgia del #NadalLH, amb el Kaliu Park, ofereix propostes d’oci, lleure, emocions i sensacions.


PUBLICITATLa pista i el tobogan de gel s’inaugueren els dies 14, 15 i 16 de desembre, i a partir de divendres 21 de desembre, obrirà tot el Kaliu Park, al complet, amb un espai de jocs, tradicions i art.

kaliu park

Tot plegat conformarà el Kaliu Park, previst durant les vacances escolars, en tres ambients diferenciats: Kaliu Gel, Kaliu Creatiu i Kaliu Lúdic.

Al Kaliu Gel hi trobarem la pista de gel i el tobogan gegant.

La pista de gel tindrà una superfície de 1.600m2 on es podrà patinar amb  lloguer de patins. Hi haurà uns 200m2 de pista infantil per aquells patinadors/es primerencs.

kaliu park

El tobogan gegant, amb 40 metres d’allargada  i 14 metres d’amplada, és una de les grans atraccions del Kaliu Park.

L’espai per a la cultura, el Kaliu Creatiu, aixecarà el teló amb el gran Circ d’Hivern on hi haurà activitats de circ: espectacles i tallers. El Kaliu Creatiu també deixarà moments per al ball amb Street Dance Area, que faran diferents actuacions de ball durant les festes nadalenques.

El Kaliu Lúdic està reservat per despertar l’enginy i les emocions dels més petits. Aquesta àrea, compta amb espais de lleure, inflables,  un rocòdrom gegant, el ‘Món del Joc’ amb jocs tradicionals, jocs gegants, cordes i salts de llançaments i una zona de malabars, una ludoteca infantil, de 200 m2 amb elements de psicomotricitat, activitats de pre-esport, jocs simbòlic, construccions i equilibris.

kaliu park

També hi haurà un taller de maquillatge i la visita del Pare Noel i els Reis Mags perquè els nens i nenes els puguin entregar els seus desitjos. El Pare Noel el trobareu els dies 21, 22, 23 i 24 de desembre, i a partir del 27 de desembre, serà un dels tres Reis Mags qui estarà present fins al 5 de gener de 2019.

➡ L’entrada és lliure per a tothom, excepte les activitats de Kaliu Gel on caldrà obtenir una entrada.


PUBLICITATMÉS INFORMACIÓ

Nadal amb nens

data fi
07-01-2019

lloc

La Farga de L’Hospitalet
C/ Barcelona, 2 (L’Hospitalet de Llobregat 08901)

Comarca:

Barcelonès
Telèfon:
93 261 52 00
E-mail:
lafarga@lafarga.com
Web:
http://kaliupark.cat/?#

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.