FESTA PALLASSO PER A FAMÍLIES, A LA PEDRERA

Festa Pallasso. Memorial Joan Busquets

Diumenge 3 de març de 2019 d’11 a 19 hores
Per a infants a partir de 3 anys

La Fundació Catalunya La Pedrera organitza la Festa Pallasso! Tota una jornada dedicada a l’art de ser pallasso, durant la qual les famílies poden trobar en diferents espais de La Pedrera espectacles, jocs, projeccions, tallers, un racó de lectura, i moltes altres activitats. festa pallasso

Festa Pallasso! és una forma d’apropar-nos al món dels pallassos i a la seva peculiar manera d’expressar-se. Amb aquesta jornada tan especial, la Fundació vol transmetre, de forma lúdica i didàctica, l’interès per l’univers dels pallassos seguint el mestratge de Joan Busquets, a qui es dedica aquest homenatge en el sisè aniversari de la seva mort. Un cop més, aquesta iniciativa -que compta amb la col·laboració d’Òscar Rodríguez, company de Joan Busquets a La Puça- converteix La Pedrera en punt de trobada per als entusiastes dels pallassos.


PUBLICITATDurant tot el diumenge les famílies es podran dedicar a fer de pallassos i a conèixer aquest món d’una forma educativa i divertida amb la participació de Marcel Gros, Toti Toronell, Pere Hosta, Cia. Passabarret, Cris-is, Albert Vinyes i molts altres que ens acompanyaran durant tota la jornada.

Espectacles i animació

Minuts, amb Marcel Gros

Diumenge 3 de març de 2019 a les 12.30 i 18 hores

Buscador de grans moments i trobador de petites coses… en Marcel Gros, el Pallasso, construeix un vehicle fet d’imaginació per anar a la recerca d’un món minúscul, divers i divertit. Jugant a imaginar arbres, animals i curiosos personatges…

festa pallasso

Cada escena és tractada com un petit conte, els objectes són manipulats perquè prenguin vida, cada detall obté la importància que s’ha de donar a les petites coses.
Minuts és un espectacle fet de riure i imaginació.

Durada: 50 minuts

Wet floor, espectacle de Cris-is

Diumenge 3 de març de 2019 a les 11.15, 13.45, 15.45 i 17 hores
A la Sala Gaudí

L’espectacle és a punt de començar.

festa pallasso

El festival ha contractat les serveis de l’empresa WETFLOOR amb més de 30 anys d’experiència, perquè deixi l’escenari en condicions. Tot ha d’estar net i polit abans que arribin els artistes. Però les coses es torcen…

Una comèdia hilarant que posarà a prova la teva paciència!

Durada: 25 minuts

Petit o gran, amb Albert Vinyes

3 de març de 2019 a les 12, 14, 15 i 16.30 hores
A l’Entresòl Aula 4

En Betu arriba a l’aula amb la seva maleta, vestit de persona “normal”. Tot jugant amb els conceptes de petit o gran es transforma en pallasso. Les sabates són molt grans.. però la corbata és petita…!!! i el nas?

festa pallasso

Així comença un joc amb els nens i les nenes, a través de cançons, màgia, titelles, bombolles, fins que el personatge acaba traient-se la disfressa i les pintures per tornar a marxar com ha arribat, com una persona “normal”.

Durada passi: 30 minuts


PUBLICITATJocs i tallers

Taller de circ amb la Cia. Passabarret

D’11 a 19 hores, a la Sala Gaudí

Una proposta divertida i participativa que té com a propòsit les diferents tècniques del circ: els nens i les nenes tindran la possibilitat de fer de trapezistes, caminar damunt l’esfera d’equilibri o d’un fil, fer malabars amb anelles, el plat xinès o el diàbolo, anar amb monocicle…

festa pallasso

Activitat: contínua (menys durant l’espectacle Wet floor i Minuts respectivament)

Xics del Xurrac, amb Tombs Creatius

D’11 a 19 hores al Vestíbul soterrani i lateral de l’Auditori

festa pallasso

“Xics del Xurrac” la primera colla castellera de fusta! Necessitem públic, com tu, per fer pinya amb ganes de jugar i ser protagonistes a l’hora de donar ànima als nostres “xics”, compartint els valors castellers: valor, seny, equilibri, força…

T’animes a jugar a castellers?

Tallers creatius

Posa’t la cara que més t’agrada!

Activitat contínua d’11h a 19h a les Aules 1 i 2 de l’Entresòl

En aquest taller podrem escollir entre tres models per confeccionar la nostra màscara de pallasso dividida en dues parts -boca/nas i cabell/barret- enganxades en un pal per agafar amb la mà.

festa pallasso

Si la bola cau fora, no estàs pas de carambola!

Activitat contínua d’11h a 19h a les Aules 1 i 2 de l’Entresòl

Crearem un joc ben entretingut: a veure si sou capaços d’encertar la pilota enganxada amb un cordill a dins d’un got! Tot decorat com més ens agradi!

Animació a la Festa Pallasso de La Pedrera

Escargots amb Pere Hosta i Toti Toronell

Itinerant per diferents espais de la Pedrera, d’11 a 19 hores

Cada cop que plou els hi passa, és normal, són mol·luscs gastròpodes i ja se sap, els quatre tentacles es desperten de forma intuïtiva, i es veuen obligats a seguir el seu instint, i no els queda més remei que emprendre el viatge arrossegant la conquilla.

festa pallasso

I com dos cargols, es deixen portar per la seva intuïció, i a poc a poc, com ha de ser, et deixen un rastre de baba a la punta de les sabates que se’t posa pels porus de la pell i t’encomana el bon humor i el surrealisme.
Per cert, tots els animals que surten a l’espectacle són pura ficció… menys dos.


PUBLICITATMÉS INFORMACIÓ

Amb nens a La Pedrera

data inici
03-03-2019
festa pallasso

lloc

La Pedrera
Passeig de Gràcia, 92 (08008 Barcelona)

Comarca:

Barcelonès
Latitud i Longitud:
41.395381, 2.161961
Telèfon:
902 202 138
E-mail:
reserves@lapedrera.com
Web:
https://www.lapedrera.com/ca/activitats/festa-pallasso-la-pedrera-2018?#

Més informació

Sorteig d'una entrada doble. Entrada a La Festa Pallasso de La Pedrera i a l'espectacle Minuts, a les 18 hores. Com participar-hi? Envia un mail a info@sortirambnens.com i al cos del missatge escriu PALLASSO i participaràs en el sorteig d'1 entrada doble. Deixa'ns el teu telèfon i si ets el guanyador, t'avisarem. Pots participar-hi abans del dijous 28 de febrer a les 12 hores.

Compra les entrades AQUÍ

  • Preu: 10€
  • Venda anticipada: www.lapedrera.cat i a taquilles de La Pedrera
  • L'entrada permet participar de totes les activitats al llarg del dia; s'ha de seleccionar l'espectacle Minuts de Marcel Gros matí o tarda.
  • Activitats accessibles (excepte les realitzades a l'Entresòl)
Com arribar-hi
  • Autobusos: 7,16,17, 22, 24 i V17.
  • Metro: línies 3 i 5, estació Diagonal.
  • FGC: estació Provença.
  • RENFE: estació Passeig de Gràcia.
 

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.