CANTAJUEGO A BARCELONA

“Superéxitos!

 29 de desembre de 2019 a les 12.30 i 17 hores
Per a infants de 0 a 6 anys

CantaJuego és un projecte pedagògic-musical en format audiovisual, desenvolupat per especialistes en l’estimulació psicomotriu i el treball psicopedagògic.

Aquest any compleix 15 anys i ho celebra amb un nou producte i una gira que desplega el millor del seu extens repertori: “Superéxitos”

És un espectacle on el grup EnCanto reafirma els valors que sempre transmet: la col·laboració, el treball en equip, l’empatia, però sobretot el respecte, que segueixen sent els temes centrals d’un show per a tota la família.

I com sempre, amb la música i el moviment com a eines per a l’estimulació i l’entreteniment.




En aquesta aventura hi trobareu en Coco, en Pepe i en Buby, a més d’altres personatges que aporten color i calidesa a l’espectacle.

La proposta: cantar, ballar i gaudir en família, un viatge a través dels hits que ja són part del cançoner inoblidable, que és llegat dels “CantaJuegos”.

CantaJuego ens proposa utilitzar la música i el moviment per posar en funcionament la imaginació i la fantasia; aquestes vivències desenvolupen la psicomotricitat, potencien el món afectiu i les relacions socials.

Compra ara les teves entrades AQUÍ

https://www.taquilla.com/entradas/cantajuego-grupo-encanto?t10id=1041


PUBLICITAT



MÉS INFORMACIÓ

data inici
29-12-2019

lloc

L'Auditori Fòrum, Barcelona

Comarca:

Barcelonès

Més informació

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.