EL FAMILIARIA D’EMPÚRIES

Cultura en família al jaciment arqueològic d’Empúries

22 de juliol de 2017 de 10 a 20.30 hores

El Museu d’Arqueologia de Catalunya-Empúries ofereix una àmplia oferta d’activitats familiars d’ambientació històrica, culturals, musicals i gastronòmiques.

L’esdeveniment inclourà activitats diverses com tallers relacionats amb l’antiguitat, espectacles d’ambientació històrica, visites familiars guiades pel jaciment, concerts i tallers de cuina i música.

A més de les visites familiars al jaciment, els assistents podran gaudir d’una activitat de contacontes inspirada en la mitologia antiga i diversos tallers relacionats amb l’antiguitat romana (com són el taller d’ungüents, arqueologia, escriptura antiga o policromia).

També es podrà veure un espectacle de titelles romanes de  la companyia Genovesa de Teatre, contacontes o participar en un taller de ceràmica antiga i cuita en un forn tradicional, de la mà de Terrafoc.

Familiaria 2017 incorpora igualment les activitats del Gastrokids, organitzades des del restaurant El Molí de l’Escala en el marc del seu festival Gastromusical. Dins d’aquestes activitats, es programaran tallers de cuina per a nens amb les Cuineres de Sils, tallers d’empotar anxoves amb Anxoves de l’Escala, una activitat relacionada amb el projecte sèpia o tallers de recuperació de cançons tradicionals.

Les activitats es repartiran en diversos espais del conjunt arqueològic, com ara la zona de l’antic aparcament, els espais de jardins i pineda, i la zona del fòrum de la ciutat romana.

El jaciment arqueològic també habilitarà una zona de Food-Market, amb foodtrucks i diferents paradetes,  amb una oferta gastronòmica atractiva per a grans i petits.

Preu: 12 / 15 euros, gratuït per a menors de 5 anys

MÉS INFORMACIÓ

Lloc

Jaciment arqueològic d'Empúries
C/ Puig i Cadafalch s/n (17130 Empúries) - L'Escala

Comarca:

Alt Empordà
Latitud i Longitud:
42.1336690, 3.1185510
Telèfon:
972 77 02 08
Web:
http://www.mac.cat/?#