TINTÍN A SANT CUGAT DEL VALLÈS

tintin

Tintín arriba a Sant Cugat

Diumenge 5 de novembre de 2017 a les 11 hores

El proper diumenge 5 de novembre culminarà l’any Tintín a Sant Cugat amb l’arribada del personatge de còmic universal a la ciutat en el marc de la 13a Trobada Anual de Tintinaires 2017.

Sant Cugat donarà la benvinguda al famós periodista de còmic a la Plaça Lluís Millet a les 11 del matí, amb l’arribada en un tren especial de FFGG i on les autoritats de la ciutat li lliuraran les Claus de la ciutat.

tintin
D’allà es traslladarà acompanyat pels Caparrots de Sant Cugat i una caravana de cotxes clàssics apareguts a les aventures de Tintín en una vistosa rua pels carrers Villà, Valldoreix, Santa Maria i Santiago Rusiñol fins a la Pça. Octavià.

Al llarg del matí es faran un seguit d’activitats relacionades amb el personatge del tupè, com per exemple una fira de productes tintinaires, un taller de còmic i conta contes per als més menuts, un concurs de gossos per trobar el Milú i una gran gimcana tintinaire als jardins de darrera del monestir.

tintín

Per la tarda a la casa de Cultura es farà un petit concert sobre les bandes sonores de Tintín, concursos, xerrades i pel·lícules de dibuixos animats, tot gratuit.

Mira tot el programa AQUÍ

 

MÉS INFORMACIÓ

Activitats familiars a Sant Cugat del Vallès

lloc

Sant Cugat del Vallès
Vallès Occidental

Comarca:

Vallès Occidental
Latitud i Longitud:
41.4734590, 2.0822335
Web:
http://1001.cat/?#

Escrito por: Claudia

Periodista especialista en oci infantil i familiar amb més de 30 anys d'experiència en mitjans.